Ricoh: «En kostnadseffektiv produksjon»

Karl Elias i Ricoh ønsker å vise messebesøkende hvordan de tilbyr produktivitet og kvalitet i produksjonen. Pressebilde

Storformatskrivere for plater og rullemedier, DTG-printere og en anerkjent arkmatet produksjonsprinter sammen med brosjyreproduksjon demonstreres hos Ricoh.

Ricoh har som mål å presentere en god miks av maskiner på Sign & Print Connect. I følge Karl Elias viser selskapet sitt utvalg i to produktsegmenter. Delvis innenfor forretningsområdet Industrial, som inkluderer lateksskrivere, DTG-skrivere og flatbed-skrivere med UV-teknologi. På den andre siden får publikum også et innblikk i selskapets tilbud innen arkmatet printing. Produsenten viser Ricoh Pro C9200 i kombinasjon med etterbehandlingsleverandøren Plockmatics maskin for å lage hefter og brosjyrer – PBM5035 online Bookletmaker.

– Disse gir en kostnadseffektiv produksjon, med utmerket kvalitet og produktivitet, sier Karl Elias når han gir et helhetsbilde av produktene i utstillingen.

Rull og storformat
For rullematerialer vises Ricoh Pro L5160. Det er en storformatskriver utstyrt med tre printhoder, og ifølge produsenten kan den nå en hastighet på 46,7 kvadratmeter i timen for utskrift i fire farger i høyhastighetsmodus. I standardmodus produseres 25 kvadratmeter i timen.

I fjor la Ricoh til de ekstra fargene grønt og oransje for å gi brukerne et bredere utvalg av farger. For de som ønsker det, er det også mulig å skrive ut dobbel CMYK for økt produktivitet og CMYK pluss hvitt for eksempel til transfermedier. Lateksblekket er Greenguard-sertifisert.

Trykk på plagg
Planprinteren Ricoh Pro TF6251 hybrid UV er en annen publikumsmagnet for Ricoh. Trykkbordet er 2,5 x 1,2 meter, og maskinen kan skrive ut på både fleksible og stive materialer. Karl Elias sier også at de vil demonstrere trykk direkte på plagg, inkludert med flaggskipet Ri 2000.

Trykking direkte på plagg (DTG) gjøres blant annet med Ricohs flaggskip Ri 2000. Pressefoto

Hva er forventningene dine til Connect?

– Det er at vi vil nå ut til nye kunder som får se litt av utstillingen vår og får et ønske om å komme til oss, for å kjenne på produktene våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: