OKI PRO 1050 og Virgo VRG14 installert hos Reklame-huset.no

Daglig leder Olav Granly (til høyre) og grafisk designer Åge Skjellum Bakken fra Reklame-huset feirer nye maskiner og trykking av etiketter til Westum hjemmebryggeri

Siste tilskudd i maskinparken hos Reklame-huset.no er en OKI Pro 1050 etikettprinter med Virgo ferdiggjører. –Vi er kjent for å kunne levere raskt, og med denne løsningen kan vi levere etiketter i alle mulige fasonger på dagen, sier daglig leder Olav Granly. 

Reklame-huset.no har valgt å produsere det aller meste av det de leverer selv, og at de har lykkes med denne strategien er det ingen tvil om. Bedriften har blitt utnevnt til Gaselle-bedrift flere ganger. Kontinuerlig har man jobbet med å tilpasse virksomheten den digitale utviklingen, ved å investere i moderne utstyr og utvikle nye ideer og tjenester.

–Bildet viser bare den store gleden av å få en maskin i hus som åpner så mange nye muligheter,  sier daglig leder Olav Granly. –Det som akkurat er blitt trykket er etiketter til Westum hjemmebryggeri. De ble imponert av kvaliteten og bestilte etiketter – nå levert på rull. Enda et »ben» å stå på, og med en så flott løsning som trykker, konturskjærer og jammen plukker den også det overskytende, sier Olav. Maskinene er levert av Stein Raaness. Designer Åge Bakken gleder seg til å utnytte muligheten løsningen gir, ikke minst å printe hvitt åpner opp for mange kreative muligheter.

OKI Pro 1050 etikettprinter
OKI Pro 1050 (CMYK+W) benytter toner for fremstilling av etiketter. Printeren åpner for en effektiv produksjon i korte serier (opptil 9 meter i minuttet), samtidig som den klarer å printe på et bredt utvalg av ulike medier, som matt/glanset/høyglanset papir, farget papir eller syntetisk film/tranparent. Ved bruk av hvit toner kan man dessuten få frem effekter som gjør etiketten spesiell. Maskinene klarer dessuten å produsere vannfaste etiketter, eller etiketter som er robuste nok til å klare uv-stråling.

Virgo etterbehandlingsystem
Virgo ruller av media, laminerer, skjærer ut etikettene ‘’digitalt», fjerner overflødig materiale rundt hver utskårne etikett (fjerner matrisen), og ruller de ferdige etikettene på igjen. Ved behov kan de også dele/skjære rullen i to eller tre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: