Klart med pvc-frie materialer for storformat

PUBLISERT: 25 februar 2021
OPPDATERT: 25 februar
Johan Söderberg og Caroline Hederstedt i Filmolux er glade for det nye partnerskapet med Taya Group. Foto: Pressebilde

Filmolux blir europeisk distributør av Taya Groups PVC-frie bannermaterialer av merket Kavalan.

Disse er Frontlit, Mesh, Backlit og Blockout i forskjellige design, ifølge Johan Söderberg hos Filmolux. Det nye samarbeidet med Taya-gruppen gir distributøren tilgang til Kavalans PVC-frie utvalg av bannermaterialer. –Vi kan nå tilby et komplett utvalg av PVC-frie produkter innen alle bruksområder; selvklebende, laminat, monteringslim, display og nå også bannere. Dette er et stort skritt fremover i vår søken etter å bli den ledende leverandøren av PVC-frie produkter, sier Johan Söderberg.

Taya Group er en taiwansk produsent av bestrøkne printmaterialer. Johan Söderberg sier at Kavalan-produktene karakteriseres av høy kvalitet og er under kontinuerlig utvikling for å bli enda bedre og mer holdbare. –Jeg tror kundene våre vil bli positivt overrasket over hvor enkle produktene er og over den utmerkede utskriftskvaliteten.

Filmolux er et distribusjonsselskap for hele Neschens sortiment.

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12