Klart med pvc-frie materialer for storformat

PUBLISERT: 25 februar 2021
OPPDATERT: 25 februar
Johan Söderberg og Caroline Hederstedt i Filmolux er glade for det nye partnerskapet med Taya Group. Foto: Pressebilde

Filmolux blir europeisk distributør av Taya Groups PVC-frie bannermaterialer av merket Kavalan.

Disse er Frontlit, Mesh, Backlit og Blockout i forskjellige design, ifølge Johan Söderberg hos Filmolux. Det nye samarbeidet med Taya-gruppen gir distributøren tilgang til Kavalans PVC-frie utvalg av bannermaterialer. –Vi kan nå tilby et komplett utvalg av PVC-frie produkter innen alle bruksområder; selvklebende, laminat, monteringslim, display og nå også bannere. Dette er et stort skritt fremover i vår søken etter å bli den ledende leverandøren av PVC-frie produkter, sier Johan Söderberg.

Taya Group er en taiwansk produsent av bestrøkne printmaterialer. Johan Söderberg sier at Kavalan-produktene karakteriseres av høy kvalitet og er under kontinuerlig utvikling for å bli enda bedre og mer holdbare. –Jeg tror kundene våre vil bli positivt overrasket over hvor enkle produktene er og over den utmerkede utskriftskvaliteten.

Filmolux er et distribusjonsselskap for hele Neschens sortiment.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo