Klart med pvc-frie materialer for storformat

Johan Söderberg og Caroline Hederstedt i Filmolux er glade for det nye partnerskapet med Taya Group. Foto: Pressebilde

Filmolux blir europeisk distributør av Taya Groups PVC-frie bannermaterialer av merket Kavalan.

Disse er Frontlit, Mesh, Backlit og Blockout i forskjellige design, ifølge Johan Söderberg hos Filmolux. Det nye samarbeidet med Taya-gruppen gir distributøren tilgang til Kavalans PVC-frie utvalg av bannermaterialer. –Vi kan nå tilby et komplett utvalg av PVC-frie produkter innen alle bruksområder; selvklebende, laminat, monteringslim, display og nå også bannere. Dette er et stort skritt fremover i vår søken etter å bli den ledende leverandøren av PVC-frie produkter, sier Johan Söderberg.

Taya Group er en taiwansk produsent av bestrøkne printmaterialer. Johan Söderberg sier at Kavalan-produktene karakteriseres av høy kvalitet og er under kontinuerlig utvikling for å bli enda bedre og mer holdbare. –Jeg tror kundene våre vil bli positivt overrasket over hvor enkle produktene er og over den utmerkede utskriftskvaliteten.

Filmolux er et distribusjonsselskap for hele Neschens sortiment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: