Klart med pvc-frie materialer for storformat

PUBLISERT: 25 februar 2021
OPPDATERT: 25 februar
Johan Söderberg og Caroline Hederstedt i Filmolux er glade for det nye partnerskapet med Taya Group. Foto: Pressebilde

Filmolux blir europeisk distributør av Taya Groups PVC-frie bannermaterialer av merket Kavalan.

Disse er Frontlit, Mesh, Backlit og Blockout i forskjellige design, ifølge Johan Söderberg hos Filmolux. Det nye samarbeidet med Taya-gruppen gir distributøren tilgang til Kavalans PVC-frie utvalg av bannermaterialer. –Vi kan nå tilby et komplett utvalg av PVC-frie produkter innen alle bruksområder; selvklebende, laminat, monteringslim, display og nå også bannere. Dette er et stort skritt fremover i vår søken etter å bli den ledende leverandøren av PVC-frie produkter, sier Johan Söderberg.

Taya Group er en taiwansk produsent av bestrøkne printmaterialer. Johan Söderberg sier at Kavalan-produktene karakteriseres av høy kvalitet og er under kontinuerlig utvikling for å bli enda bedre og mer holdbare. –Jeg tror kundene våre vil bli positivt overrasket over hvor enkle produktene er og over den utmerkede utskriftskvaliteten.

Filmolux er et distribusjonsselskap for hele Neschens sortiment.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324