Klart med pvc-frie materialer for storformat

Johan Söderberg og Caroline Hederstedt i Filmolux er glade for det nye partnerskapet med Taya Group. Foto: Pressebilde

Filmolux blir europeisk distributør av Taya Groups PVC-frie bannermaterialer av merket Kavalan.

Disse er Frontlit, Mesh, Backlit og Blockout i forskjellige design, ifølge Johan Söderberg hos Filmolux. Det nye samarbeidet med Taya-gruppen gir distributøren tilgang til Kavalans PVC-frie utvalg av bannermaterialer. –Vi kan nå tilby et komplett utvalg av PVC-frie produkter innen alle bruksområder; selvklebende, laminat, monteringslim, display og nå også bannere. Dette er et stort skritt fremover i vår søken etter å bli den ledende leverandøren av PVC-frie produkter, sier Johan Söderberg.

Taya Group er en taiwansk produsent av bestrøkne printmaterialer. Johan Söderberg sier at Kavalan-produktene karakteriseres av høy kvalitet og er under kontinuerlig utvikling for å bli enda bedre og mer holdbare. –Jeg tror kundene våre vil bli positivt overrasket over hvor enkle produktene er og over den utmerkede utskriftskvaliteten.

Filmolux er et distribusjonsselskap for hele Neschens sortiment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: