Grafisk bransjeforenings innovasjonspris 2021

Kari Rømcke fra Grafisk Bransjeforening inviterer medlemsbedrifter å sende inn bidrag til konkurransen om årets Innovasjonspris. Foto: Tone Buene

Medlemmer i Grafisk Bransjeforening kan nå sende inn forslag på produkter, tjenester, vellykkede omstillingsprosjekter og innovativ effektivisering samt markedsføringskampanjer som er ferdig utviklet i årene 2019, 2020 og 2021.

Selv om bransjen ble hardt rammet av koronapandemien, er det utvist stor kreativitet og omstillingsevne blant medlemmene av Grafisk bransjeforening. Gjennom Innovasjonsprisen ønsker bransjeforeningen å anerkjenne medlemsbedrifter som går foran. Har du et produkt eller en kampanje som du og kunden er godt fornøyd med, bør du delta. Alle typer produkter og tjenester samt vellykket omstilling og effektivisering er aktuelle bidrag for nominasjon.

Les mer om konkurransen på nettstedet til Grafisk Bransjeforening.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: