Gratis seminar: Nå kommer tapet 2.0

Anton Strand fra Canon forteller om nye muligheter med tapeter. Foto: Canon

Gratis seminar den 25. mars 9.00 på Teams (Lenke sendes kvelden før til de som påmeldt seg)

På 1700-tallet malte man store tapeter. Deretter rullet man de sammen og satte opp som kunstverk på hele vegger. Nå er vi der igjen, gjennom den digitale trykkteknikken. Kunstverk, graffiti, fotografier og reproduksjoner fra slott kan gjengis på hele vegger.

Anton Strand fra Canon har i de siste årene brukt mye fritid på å fotografere og gjenskape tapeter. På et frokostmøte forteller han og viser bilder av de helt nye mulighetene han ser nå.

– Tapeter tar en helt ny retning. Glem alt om 53 cm bredde, 10 meter lengde og en masse bortklipp når biter skal passe sammen. Nå finnes også programvarene som gjør at du kan lage og gjøre klar trykkfiler så det ferdige trykket passer akkurat til plassen der alt skal settes opp.

– Med dagens teknikk kan du også legge på mye mer farge. Mer farge, djervere fargevalg og signalvekkere. Det som på 1700-tallet var en panoramatapet kan nå benyttes av hver formgiver for å lage en vegg som skiller seg ut. Glem alt om ”ulike varianter av hvitt”, sier Anton Strand.

Illustrasjon via Photowall.no

Seminaret er åpent for lesere av AGI sine nettsider Cap&Design, Sign&Print Sverige og Sign&Print Norge, men påmeldingen foregår via Sign&Prints svenske nettsted. Du melder deg på det kostnadsfrie seminaret her.
Torsdag den 25. mars 9.00 – ca. 9.45.
Mikrofonene er avstengt men det går utmerket an å stille spørsmål i chatten.
(Lenke sendes kvelden før til de som har meldt seg på)

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: