Tekstilserie og solfilm nytt hos Hexis

PUBLISERT: 15 april 2021
OPPDATERT: 15 april
Den nye tekstilserien, CUTFLEX, inneholder både skjære- og trykkoverføring for alle typer tekstiler. Foto: Hexis

Hexis lanserer nå to nye produktnyheter. Det dreier seg om en tekstilserie med både skjær- og trykkoverføring, og en ny solfilmserie som er tilgjengelig i to varianter.

Den nye tekstilserien, CUTFLEX, inneholder både skjær- og trykkoverføring for alle typer tekstiler. Skjæroverføring er tilgjengelig fra 75 mikron, 130 graders varme og trykketid på fem sekunder. Den består av de vanlige solide fargene, glitter, flokk, refleks og fosforiserende.

Trykkoverføringen, PRINTFLEX, er tilgjengelig fra 80 mikron, med og uten klebemiddel og hvitt eller gjennomsiktig.

Lover lang holdbarhet
Den nye solfilmen SKYTINT er tilgjengelig i to forskjellige varianter, SKYFALL og MAJESTIK. I følge Hexis blokkerer SKYFALL 99 prosent av de skadelige UV-strålene og beskytter også vinduet mot ytre påvirkninger. Filmen er tilgjengelig i fem forskjellige nyanser og er fri for metaller, forstyrrer ikke mobilsignaler, GPS eller satellittradio og har et anti-ripebelegg.

Den nano-keramiske solfilmen MAJESTIK er tilgjengelig i syv forskjellige nyanser og gir beskyttelse mot både varme og UV-stråler. Produsenten lover at den har tre ganger så lang holdbarhet som vanlig solfilm.

Les videre

Roland lanserer DTF med skjærefunksjon og to UV-printere

Roland lanserer tre nye innovasjoner på tekstilprint-fronten. Det dreier seg om to kompakte UV flatbed-printere og en like hendig hybridprinter.
rolandprintere_januar_2024

Digitale investeringer for fremtiden

I år feirer hatte- og caps-forhandleren Headwear sitt 15-årsjubileum. Etter flere år med vekst har det siste året handlet mye om investeringer i digitale systemer. Nå håper selskapet å høste fruktene av det og investerer i fremtiden.
Headwear-3-1024x683

Epson lanserer inngangsmodell for DTG med hvitt blekk

Epson lanserer en DTG-printer på inngangsnivå med hvitt blekk for mørke stoffer. Utgivelsen er for å møte den sterkt økende etterspørselen.
F1000_2

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag