Tekstilserie og solfilm nytt hos Hexis

PUBLISERT: 15 april 2021
OPPDATERT: 15 april
Den nye tekstilserien, CUTFLEX, inneholder både skjære- og trykkoverføring for alle typer tekstiler. Foto: Hexis

Hexis lanserer nå to nye produktnyheter. Det dreier seg om en tekstilserie med både skjær- og trykkoverføring, og en ny solfilmserie som er tilgjengelig i to varianter.

Den nye tekstilserien, CUTFLEX, inneholder både skjær- og trykkoverføring for alle typer tekstiler. Skjæroverføring er tilgjengelig fra 75 mikron, 130 graders varme og trykketid på fem sekunder. Den består av de vanlige solide fargene, glitter, flokk, refleks og fosforiserende.

Trykkoverføringen, PRINTFLEX, er tilgjengelig fra 80 mikron, med og uten klebemiddel og hvitt eller gjennomsiktig.

Lover lang holdbarhet
Den nye solfilmen SKYTINT er tilgjengelig i to forskjellige varianter, SKYFALL og MAJESTIK. I følge Hexis blokkerer SKYFALL 99 prosent av de skadelige UV-strålene og beskytter også vinduet mot ytre påvirkninger. Filmen er tilgjengelig i fem forskjellige nyanser og er fri for metaller, forstyrrer ikke mobilsignaler, GPS eller satellittradio og har et anti-ripebelegg.

Den nano-keramiske solfilmen MAJESTIK er tilgjengelig i syv forskjellige nyanser og gir beskyttelse mot både varme og UV-stråler. Produsenten lover at den har tre ganger så lang holdbarhet som vanlig solfilm.

Les videre

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Epson viser et-trinns tekstilprinter på Drupa

Epson introduserer tekstilprinteren Monna Lisa ML-13000 på Drupa, som ikke krever tilleggsutstyr for for- og etterbehandling eller damping og vask. Jobben fullføres i ett arbeidstrinn.
Monna-Lisa

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324