Tekstilserie og solfilm nytt hos Hexis

Den nye tekstilserien, CUTFLEX, inneholder både skjære- og trykkoverføring for alle typer tekstiler. Foto: Hexis

Hexis lanserer nå to nye produktnyheter. Det dreier seg om en tekstilserie med både skjær- og trykkoverføring, og en ny solfilmserie som er tilgjengelig i to varianter.

Den nye tekstilserien, CUTFLEX, inneholder både skjær- og trykkoverføring for alle typer tekstiler. Skjæroverføring er tilgjengelig fra 75 mikron, 130 graders varme og trykketid på fem sekunder. Den består av de vanlige solide fargene, glitter, flokk, refleks og fosforiserende.

Trykkoverføringen, PRINTFLEX, er tilgjengelig fra 80 mikron, med og uten klebemiddel og hvitt eller gjennomsiktig.

Lover lang holdbarhet
Den nye solfilmen SKYTINT er tilgjengelig i to forskjellige varianter, SKYFALL og MAJESTIK. I følge Hexis blokkerer SKYFALL 99 prosent av de skadelige UV-strålene og beskytter også vinduet mot ytre påvirkninger. Filmen er tilgjengelig i fem forskjellige nyanser og er fri for metaller, forstyrrer ikke mobilsignaler, GPS eller satellittradio og har et anti-ripebelegg.

Den nano-keramiske solfilmen MAJESTIK er tilgjengelig i syv forskjellige nyanser og gir beskyttelse mot både varme og UV-stråler. Produsenten lover at den har tre ganger så lang holdbarhet som vanlig solfilm.

En kommentar til “Tekstilserie og solfilm nytt hos Hexis”
  1. Olav Dalva sier:

    Kan dere sende meg noen prøver på tekstilfolien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.