Markedsleder innen rullbasert blekkutskrift for 11. år på rad

Hayco Van Gaal, Vice President Sales and Service, Commercial Printing EMEA, Canon Europa. Pressebilde

Canon har beholdt lederposisjonen innen rullbasert blekkutskrift for 11. året på rad med en markedsandel på 43 % i 2020.

Markedsanalyseselskapene Infosource og Keypoint Intelligence har i sine nyeste analyser av markedet for høyvolum blekkbasert produksjonsutskrift med rull- og arkmating, bekreftet at Canon har størst markedsandeler i EMEA-regionen. Ifølge Keypoint Intelligences Quarterly Tracker har Canon beholdt lederposisjonen innen rullbasert blekkutskrift for 11. året på rad med en andel på 43 prosent i 2020. Samtidig har Canon også sikret seg markedsledelsen i segmentet for høyvolum blekkbasert produksjonsutskrift med arkmating med en andel på 40 prosent.

Etter lanseringen av varioPRINT iX-serien i april 2020 opplevde Canon en økning i salget av B3-blekkpresser med arkmating, hvilket samsvarer med den nye markedslederposisjonen. varioPRINT iX-serien har vist seg å være et populært investeringsalternativ for kommersielle trykkerikunder og nettbaserte utskriftsprodusenter, takket være seriens enestående offset-lignende kvalitet, svært pålitelige produksjonskapasitet og fleksible bruksområder.

ColorStream-serien har alltid vært drivkraften bak suksessen i markedet for rullbasert blekkutskrift. Serien er nå i tredje generasjon og etterspørselen etter ColorStream 3000-, 3000Z- og 6000-seriene er fortsatt svært god. Mange kunder har kommentert seriens imponerende pålitelighet, produktivitet og forbedrede utskriftsproduksjon – viktige kvaliteter som har vært avgjørende faktorer for de 1500 installasjonene.

I 2018 og 2020 bygget Canon videre på suksessen i markedet for rullbaserte skrivere med lanseringen av høyhastighetspressene ProStream 1000 og 1800. Med maksimum hastighet på 80 meter/min (ProStream 1000) og 133 meter/min (ProStream 1800), er disse enheten kjent for å levere høyeste oppløsning og utskriftskvalitet for digitale presser i denne hastighetsklassen, hvilket gir kundene maksimal ytelse.

–Hos Canon har vi fokus på å investere i blekkskriverproduktene våre slik at vi kan tilby kundene løsninger som hjelper dem med å forbedre effektiviteten, utvide produktspekteret sitt, møte kundenes behov og utvide virksomheten, sier Hayco Van Gaal, Vice President Sales and Service, Commercial Printing EMEA, Canon Europa. –Med dette i tankene er vi trygge på at vår teknologi kombinert med førsteklasses service og støtte, gjør at vi skiller oss ut i konkurransen og øker kundenes tillit når de investerer i Canons blekkbaserte presser. Vi er stolte over at vi nok en gang utpekes som markedsleder for rullbasert blekkutskrift, og at vi for første gang også anerkjennes for å lede an med våre blekkbaserte presser med arkmating, avslutter Van Gaal.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: