HP Stitch 1000: Oppgradert

HP Stitch S1000 er nå lansert i en ny oppgradert versjon. Foto: Pressebilde

Våren 2019 ga HP seg inn på tekstilmarkedet med sublimeringsskriveren HP Stitch S1000. Den hadde myke skilt og interiør som kundegrunnlag. Nå lanseres en oppgradert versjon med blant annet en ny integrert kontaktvarmer.

HP Stitch S1000 er en 126-tommers skriver som lar deg skrive ut direkte på tekstiler eller overføringspapir. En av nyhetene er en varmeapparat i maskinen som gir bedre kvalitet når du skriver ut direkte på stoff.

– Det varmer stoffet nedenfra, noe som betyr at blekket går ned gjennom stoffet, hvis du vil ha et skarpt bilde både på for- og baksiden, sier Marcus Wollard, som er ansvarlig for HPs forretningsområde for storformat i Sverige, Finland og Baltikum.

Skrapt bilde på begge sider av stoffet er en fordel når man f.eks  skriver ut flagg eller bannere. Skriveren har et såkalt Drop & Dry-system som ifølge HP gjør det mulig å skrive ut med større dybde i sort og som generelt skal gi mer livlige farger og en enda bedre utskriftskvalitet.

Allerede på markedet
Maskinen har skrivehoder med 1200 ppt som operatøren kan bytte ut selv, den kan skrive ut opptil 220 kvadratmeter i timen og kan håndtere ruller på 300 kilo. Det har også et forbedret ekstraksjonssystem for å fjerne vanndamp og aerosolpartikler fra blekket, en fordel når du bruker delikate stoffer. Den nye HP Stitch S1000 er allerede ute på markedet. – Vi forventer vekst innen tekstiltrykk, miljøvennlige og fremfor alt mer eksklusive produkter. Derfor mener jeg at denne maskinen appellerer til det nordiske markedet, sier Marcus Wollard til Sign&Print Sverige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.