Ny hurtig AccurioPress C7100-serie med full etterbehandling

PUBLISERT: 10 juni 2021
OPPDATERT: 10 juni

Konica Minolta introduserte sin nye AccurioPress C7100-serie på en internasjonal Zoom-pressekonferanse mandag 7. juni.

En digital printer fylt med ny teknologi ble vist, som gir brukerne flere forretningsmuligheter. Fra intelligent automatisering og forbedret etterbehandling til fin kvalitet, god kapasitet og holdbarhet som gjør at kundene har muligheter til å utvide virksomheten. C7100-serien følger AccurioPress C6100, som fikk god dekning på markedet. C7100 med 100 sider pr. minutt og AccurioPress C7090 kjører på 90 sider.

Kvalitet
Konica Minoltas nyeste Simitri V-toner er miljøvennlige og utviklet med fokus på ytelse. Sikrer lite vedlikehold og god kvalitet på et bredt medieutvalg på opptil 400 g/m2. Kombinert med en outputoppløsning på 3600 dpi / 2400 dpi, oppnås gode resultater fra selv de lange kjøringene.

Enkel
Med automatiske tosidige bannere på opptil 900 mm og fleksibiliteten til å takle pregede og strukturerte medier, er håndteringen av maskinene så enkel at selv de mest komplekse prosjektene kan kjøres av bare en operatør.

Automatisk
Ved å umiddelbart registrere nøyaktig lagerbeholdning, reduserer den valgfrie intelligente mediesensoren IM-101 produksjonstiden. Samtidig sørger valgfri IQ-501 Intelligent Quality Care Unit for perfekt konsistent fargekvalitet og front-to-back-gjenkjenning på hver jobb i sanntid. Uten omkalibreringer eller inspeksjoner midtveis har brukere nytte av utskrevne bildedata som nå kan sammenlignes med skannedata fra IQ-501 med VDP-inspeksjon (Real-Time Variable Data). Det kan inspiseres for endringer i tekst, bilder og farger i sanntid, og justering av registrering.

Etterbehandling
Som med hele AccurioPress-porteføljen, tilbys et bredt spekter av etterbehandling og andre funksjoner i tillegg til fremstilling av brosjyrer, stifting, perfekt innbinding og trådinnbinding. Konica Minoltas TU-510, verdens første inline skjære-etterbehandler, som vellykket ble introdusert med C14000 storvolums produksjonsskriver, er også tilgjengelig for AccurioPress C7100-serien. TU-510 er en trimmer og falser med fire kanter som gir fullbleeds-støtte for lange ark, hefter, direct mail og dedikerte muligheter for å skjære til visittkort.

Holdbarhet
Pålitelighet skaper lønnsomhet. Blant de nye teknologiene som er innebygd i maskinen, er en mer smurt trommel, doble koronatråder med automatisk rengjøring, en optimalisert papirtransportløsning og et dobbelt svingdeteksjonssystem for bedre papirkompatibilitet og nøyaktighet i fremføringen av mediet.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag