Lyche Konvolutt blir Addbrand Norway

Lyche Konvolutt AS skifter navn til Addbrand Norway AS.

Lyche Konvolutt har i flere år vært en del av Addbrand konsernet. Nå er det på tide å ta neste skritt, hevdes det i et presseskriv fra foretaket.  Fra juni 2021 bytter Lyche Konvolutt AS navn til Addbrand Norway AS.

Addbrand sin visjon er å være ledende grossist av trykksaker i Skandinavia. Lyche er en del av Addbrand konsernet, og føler det nå naturlig å endre logo og navn til Addbrand Norway AS. Det beskriver vårt forretningsområde og konserntilhørighet, står det i skrivet. «For oss betyr navnet Addbrand at vi og våre forhandlerkunder «add’er» trykk/print på mange forskjellige produkter. Våre forhandlere kan velge å kjøpe de nøytrale produktene hos oss og selv trykke på dem, eller vi kan produsere og levere det ferdige produktet».

Trykkeri, lager og salgskontor vil fortsatt være i Drammen i de samme lokaler.

Ny organisasjon
Terje Løken slutter som salgsdirektør, men forsetter som konsulent for Addbrand Norway AS i den kommende tiden. Ny administrerende direktør blir Jesper Røgind Jørgensen, som er i dag ansvarlig for Addbrand Denmark. I fremtiden vil han ha ansvar for begge land.

Firmaets mål er å samle mennesker, nettbutikk og produkter i en stor enhet slik at de blir en enda mer engasjert partner som er enkel å samarbeide med. De ønsker å være i forkant av utviklingen, og til enhver tid investere i fremtidig teknologi innenfor grafisk produksjon. Firmaets nettbutikk L-Store vil også skifte navn til A-Store.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: