Johan Mikaelsson får toppjobb hos Plockmatic

PUBLISERT: 1 juli 2021
OPPDATERT: 21 mars

Plockmatic, som nå er i full gang med å spre liggende A4 over hele verden, har ansatt Johan Mikaelsson som sjef for forretningsområdet integrerte systemer. Dette betyr at det er Johan som skal reise rundt i verden og sørge for at Plockmatics utstyr er integrert på alle printerprodusentenes produkter.

Johan har tidligere vært salgs- og markedssjef for Xerox i Norden og har siden også jobbet med andre produsenter. Alt i alt gir det ham et bredt internasjonalt kontaktnett. Han tar over etter Scott Russell, som også kom til Plockmatic fra samme rolle som Johan hadde i Xerox i Norden. Scott planlegger å trekke seg til høsten.

Slik kommenterer konsernsjef Jan Marstorp:

– Jeg er glad for at Johan nå har valgt å jobbe med oss. Han vil kunne gå rett inn i jobben og kjenner produktene våre fra før. Xerox er et av de eldste samarbeidene våre, selv om vi i dag også jobber tett med Ricoh, Sharp, Konica Minolta og Canon.

– Jeg har hatt en rivende start med å treffe alle i Plockmatics organisasjon. Nå ser jeg frem til også å komme ut og møte kundene våre. Dette er veldig gøy for meg, sier Johan Mikaelsson og kommenterer videre:

– Plockmatics ambisjon er å fortsette å være den ledende leverandøren til våre kunder og partnere av profesjonelle applikasjonsløsninger og ferdige produkter, som brosjyrer, hefter, bøker og mer, hvis formål er å skape nyttige og kommersielt levedyktige løsninger for sluttbrukerne

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324