Johan Mikaelsson får toppjobb hos Plockmatic

PUBLISERT: 1 juli 2021
OPPDATERT: 21 mars

Plockmatic, som nå er i full gang med å spre liggende A4 over hele verden, har ansatt Johan Mikaelsson som sjef for forretningsområdet integrerte systemer. Dette betyr at det er Johan som skal reise rundt i verden og sørge for at Plockmatics utstyr er integrert på alle printerprodusentenes produkter.

Johan har tidligere vært salgs- og markedssjef for Xerox i Norden og har siden også jobbet med andre produsenter. Alt i alt gir det ham et bredt internasjonalt kontaktnett. Han tar over etter Scott Russell, som også kom til Plockmatic fra samme rolle som Johan hadde i Xerox i Norden. Scott planlegger å trekke seg til høsten.

Slik kommenterer konsernsjef Jan Marstorp:

– Jeg er glad for at Johan nå har valgt å jobbe med oss. Han vil kunne gå rett inn i jobben og kjenner produktene våre fra før. Xerox er et av de eldste samarbeidene våre, selv om vi i dag også jobber tett med Ricoh, Sharp, Konica Minolta og Canon.

– Jeg har hatt en rivende start med å treffe alle i Plockmatics organisasjon. Nå ser jeg frem til også å komme ut og møte kundene våre. Dette er veldig gøy for meg, sier Johan Mikaelsson og kommenterer videre:

– Plockmatics ambisjon er å fortsette å være den ledende leverandøren til våre kunder og partnere av profesjonelle applikasjonsløsninger og ferdige produkter, som brosjyrer, hefter, bøker og mer, hvis formål er å skape nyttige og kommersielt levedyktige løsninger for sluttbrukerne

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi