Johan Mikaelsson får toppjobb hos Plockmatic

Plockmatic, som nå er i full gang med å spre liggende A4 over hele verden, har ansatt Johan Mikaelsson som sjef for forretningsområdet integrerte systemer. Dette betyr at det er Johan som skal reise rundt i verden og sørge for at Plockmatics utstyr er integrert på alle printerprodusentenes produkter.

Johan har tidligere vært salgs- og markedssjef for Xerox i Norden og har siden også jobbet med andre produsenter. Alt i alt gir det ham et bredt internasjonalt kontaktnett. Han tar over etter Scott Russell, som også kom til Plockmatic fra samme rolle som Johan hadde i Xerox i Norden. Scott planlegger å trekke seg til høsten.

Slik kommenterer konsernsjef Jan Marstorp:

– Jeg er glad for at Johan nå har valgt å jobbe med oss. Han vil kunne gå rett inn i jobben og kjenner produktene våre fra før. Xerox er et av de eldste samarbeidene våre, selv om vi i dag også jobber tett med Ricoh, Sharp, Konica Minolta og Canon.

– Jeg har hatt en rivende start med å treffe alle i Plockmatics organisasjon. Nå ser jeg frem til også å komme ut og møte kundene våre. Dette er veldig gøy for meg, sier Johan Mikaelsson og kommenterer videre:

– Plockmatics ambisjon er å fortsette å være den ledende leverandøren til våre kunder og partnere av profesjonelle applikasjonsløsninger og ferdige produkter, som brosjyrer, hefter, bøker og mer, hvis formål er å skape nyttige og kommersielt levedyktige løsninger for sluttbrukerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: