Canon fikk avtale om å levere printtjenester til NRK

PUBLISERT: 12 august 2021
OPPDATERT: 21 mars
Kim Henriksen, Canon Norge er fornøyd med at NRK har valgt Canon som leverandør av print som en tjeneste. Foto: Pressebilde.

Salg av printtjenester og drifting av printere og multifunksjonsmaskiner for større virksomheter har blitt en lukrativ forretning for Canon. Nå skal Canon levere print-tjenester til NRK.

NRK har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale på print som en tjeneste. Avtalen inneholder drift av 185 multifunksjonsmaskiner, skrivere og storformat plottere med tilhørende sikker-print-løsning og landsdekkende service. Avtaleperioden er inntil 8 år og har en verdi på opptil 20 millioner kroner.
–Vi er svært fornøyde med at NRK har vist oss tillit og valgte Canon som sin tjenesteleverandør på print og sikker print, sier Kim Henriksen, Direktør for Canon Norges Storkunde-satsing. –Formålet med avtalen er å sikre leveranser av print som en tjeneste basert på multifunksjonsmaskiner og skrivere med høy tilgjengelighet. Vi har med denne avtalen tatt et totalansvar som er tilpasset NRK sitt behov for alle tjenester relatert til print. Vi har gjennomført en vellykket implementering og er nå over i driftsfasen og vi ser frem til et utviklende samarbeid i årene som kommer, opplyser Henriksen.
Jan Inge Sommerseth, Forvaltningsansvarlig for avtalen i NRK, uttaler at samarbeidet i forhold til utrulling og implementering av løsningen til alle lokasjoner, ble utført på en profesjonell og effektiv måte. –Canon har et veldig godt prosjektapparat og stilte med riktig kompetanse og nødvendige ressurser under hele implementeringen.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324