Canon fikk avtale om å levere printtjenester til NRK

Kim Henriksen, Canon Norge er fornøyd med at NRK har valgt Canon som leverandør av print som en tjeneste. Foto: Pressebilde.

Salg av printtjenester og drifting av printere og multifunksjonsmaskiner for større virksomheter har blitt en lukrativ forretning for Canon. Nå skal Canon levere print-tjenester til NRK.

NRK har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale på print som en tjeneste. Avtalen inneholder drift av 185 multifunksjonsmaskiner, skrivere og storformat plottere med tilhørende sikker-print-løsning og landsdekkende service. Avtaleperioden er inntil 8 år og har en verdi på opptil 20 millioner kroner.
–Vi er svært fornøyde med at NRK har vist oss tillit og valgte Canon som sin tjenesteleverandør på print og sikker print, sier Kim Henriksen, Direktør for Canon Norges Storkunde-satsing. –Formålet med avtalen er å sikre leveranser av print som en tjeneste basert på multifunksjonsmaskiner og skrivere med høy tilgjengelighet. Vi har med denne avtalen tatt et totalansvar som er tilpasset NRK sitt behov for alle tjenester relatert til print. Vi har gjennomført en vellykket implementering og er nå over i driftsfasen og vi ser frem til et utviklende samarbeid i årene som kommer, opplyser Henriksen.
Jan Inge Sommerseth, Forvaltningsansvarlig for avtalen i NRK, uttaler at samarbeidet i forhold til utrulling og implementering av løsningen til alle lokasjoner, ble utført på en profesjonell og effektiv måte. –Canon har et veldig godt prosjektapparat og stilte med riktig kompetanse og nødvendige ressurser under hele implementeringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: