Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Nå er messeplanleggingen i full gang hos Luth Gruppen.

Snart er det Sign, Print & Promotion messe. Hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Produktansvarlig Skilt & Dekor Jeppe Broch Nielsen hos Luth Gruppen ramser opp maskiner og medier de har tenkt å plassere ut på standen. –På messen bringer vi det meste av utstyr vi kan representere av printere fra blant annet Epson SureColor SC-S80600 Eco-solvent rullprinter med ekstremt stort fargerom.

Med et CAD program flyttes maskinene rundt om på standen virtuelt.

–Så har vi med en Epson SureColor SC-R5000 Resin rullprinter (også kalt Latex) med nøyaktig fremtrekk og presise farger. På tekstilsiden tar vi med oss en Epson SureColor SC-F2100 Direct to Garment printer. Den printer på t-skjorter med CMYK farger og hvitt blekk. Her håper vi å vise et nytt funksjonsområde som gjør printeren enda mer anvendelig enn den allerede er. Så er det en Epson SureColor SC-F500 sublimasjonsprinter i 610 mm bredde for utskrifter til tekstiler, kopper, plater, med mer. Vi viser iSpray – en ny bestrykningsmaskin for Direct to Garment printing, samt Sefa Rotex Pro varmepresse for generelle applikasjoner.

–Vi viser også et godt utvalg av Summa skjæreløsninger, deriblant Summa S One – den nyeste skjæreplottermodellen deres, Summa S2 Class – den mest produktive modellen, med OPOS CAM kameraavlesning av registermerker og oppruller. Så er det Summa F1612 flatbed skjærebord med mange ulike verktøy, deriblant fres og oscillerende verktøy.

–Så har vi med oss diverse printmedia i alle ulike kvaliteter, for storformat bruk fra Grafityp Selfadhesive Products. Wrappingfolier fra Grafityp og deres nye Omega-Skinz samarbeid, hvilket kommer til å bringe en helt ny dimensjon til helfoliering!

–Når det gjelder programvare vil jeg trekke frem Summa Twin Workflow – vi viser hvordan Summa løsningene kan frigjøre kapasitet og utnytte maskinene til sitt fulle, slik at store oppdrag kan løses på en raskere og mer effektiv måte. Vi har også med oss RIP programvarene fra Caldera, Onyx og Ergosoft.

Du treffer Luth Gruppen på stand A50 på Sign Print & Promotion som foregår på X Meeting Point, Hellerudsletta utenfor Oslo 20. og 21. oktober. Gratis påmelding på sipp.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: