Nytt nummer av bladet

Sign & Print nummer 231 er på vei til våre abonnenter.

Messenummeret av Sign & Print – det trykte bladet er på vei ut til våre abonnenter! Vi har fokus på Sign, Print & Promotion-messen og presenterer alle utstillerne på standsene og litt om hva de har med seg til messen. I tillegg har vi vært litt rundt og besøkt bedrifter i grafisk bransje, BK Dekorima i Sandefjord, Grafisk Spiralisering i Oslo, NG Digital i Larvik, Totaltrykk ved Akerselva, og flere til. Vi har tatt oss en prat med Håvard Grjotheim fra Scandbook om bokens fremtid og det ble også plass til noen nyhetsnotiser.

Ikke abonnent ennå? Send en e-post til prenumeration@agi.se og fortell at du ønsker abonnement på den norske utgaven av Sign&Print!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *