Epson + Usain Bolt = sant

–Det er en glede å kunne jobbe med Epson for å spre budskapet om EcoTank-skriverne, sier Usain Bolt. Foto: Epson.

Epson og Usain Bolt inngår partnerskap for å promotere utskrifter uten blekkpatroner. Kampanjen omfatter TV, utendørs, POS og sosiale medier for å skape oppmerksomhet om Epsons EcoTank-serie.

Epson har inngått et omfattende samarbeid med Usain Bolt, verdens raskeste mann. Usain, som er åtte ganger OL-gullmedaljevinner og ansett som tidenes beste sprinter, fronter en stor kampanje for å skape oppmerksomhet om Epsons blekkpatronfrie EcoTank-skrivere.

Usain skal fronte Epson EcoTank i en TV-reklamekampanje som starter senere denne uken i Storbritannia og Tyskland. Han skal også vises på plakater, på nettbannere og -annonser, i butikker på større utsalgssteder samt på sosiale medier i resten av regionen. Usain skal demonstrere på sin egen ukompliserte måte at med Epsons EcoTank-skrivere kan du bokstavelig talt «Just Fill and Chill», og få opptil tre år med problemfri utskrift uten blekkpatroner 1.

Over 60 millioner EcoTank-blekkskrivere med høy kapasitet er solgt på verdensbasis siden lanseringen i 2010. Det har ført til at kunder har redusert utskriftskostnadene sine med opptil 90 %. 2. Skriverne leveres med blekkflasker med høy kapasitet i stedet for blekkpatroner. Epson har nylig fornyet sin prisbelønte serie med EcoTank-skrivere, som gjør det mulig for travle husstander og mindre virksomheter å skrive ut problemfritt til en svært lav kostnad per side. Alle Epsons nye EcoTank-skrivere har Micro Piezo-teknologi uten varmeutvikling, slik at du også får et lavere energiforbruk og mindre behov for å skifte deler.

–Usain er den perfekte partneren for oss, sier Yoshiro Nagafusa, president i Epson Europe i en kommentar til samarbeidet. –Han er en av de mest gjenkjennelige personene i verden, og hans engasjerende karakter vil bidra til å gi liv til våre rimelige utskriftsløsninger på en morsom, minneverdig og engasjerende måte. Flere av oss jobber hjemmefra enn før, og det moderne familielivet blir travlere. Nå er riktig tidspunkt for å skape enda mer oppmerksomhet rundt EcoTank-skriverne våre og de kostnadsbesparende fordelene de leverer, avslutter Nagafusa.

–Det er en glede å kunne jobbe med Epson for å spre budskapet om EcoTank-skriverne, uttaler Usain Bolt. –Jeg samarbeider bare med merkevarer som jeg mener kan utgjøre en reell forskjell. EcoTank-skriverne fjerner mange av frustrasjonene rundt utskrift med blekkpatroner, så alt som kan gjøre livet litt enklere, må være en god ting. Men det handler om mye mer enn det. Vi deler mange av de samme verdiene som for eksempel å utvikle en bedre fremtid. For Epson handler det om å skape tillit gjennom produktene sine, produkter som hjelper samfunnene å vokse og utvikle seg. For meg handler det om å inspirere andre til å følge sine drømmer, uansett hvor store eller små de måtte være, sier Bolt før han løper videre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.