Viser eget blekk og transferprinter

Det egne blekket er enkelt i bruk, påpeker Victor Bildsten fra Marabu. Foto: Anja Degerholm

Rapport fra Sign, print & Promotionmessen 20-21. oktober – dag 1

Fokuset på Marabus stand under Sign, Print & Promotion var fremfor alt deres eget blekk DLE-JE som kan brukes som tredjeparts blekk i Mimakis maskiner.
– Den store fordelen er at det er enkelt i bruk, sier Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu.
Marabu viste også frem en transferprinter fra Oki med en hot peel-prosess som kombinerer fordelene med digital- og silketrykk, blant annet for trykk på sportsklær.

På standen ble det også vist frem en transferprinter fra Oki. Foto: Anja Degerholm

– Overføringspapiret kan fjernes mens plagget er varmt og man sparer dermed mye tid. I tillegg vil trykket være holdbart, forteller Victor Bildsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: