NM i bilfoliering

Fra bilfolieringskonkurransen. To deltagere i ferd med å foliere hver sin bildør. Foto: Roger Stormo

På Sign, Print & Promotion-messen i år var det en god del biler på forskjellige stands. Det var tydelig at folier var «in», og på Print Supplies’ stand holdt man også demonstrasjon i bilfoliering. Men ett sted foregikk det også en konkurranse, og det var like ved foredragsscenen. Der drev bilfolierere og konkurrerte seg i mellom for å bli norgesmester i bilfoliering.

Til slutt sto det igjen en vinner, som ble kåret av dommere fra Hexis og NG Digital: Juris Vasiljevs.

Juris Vasiljevs mottar sine fysiske premier. I tillegg vinner han deltakelse i VM.

Han fikk et stipend på 8 000 kroner for å dekke reise og hotell til World Finals i Berlin 31. mai 2022. Her trenger han ikke å delta i de innledende rundene, men er direkte kvalifisert til finalen. Vi gratulerer!

De to finalistene som kjempet om tittelen. I bakgrunnen ser vi vinnerens dør-foliering.

Konkurransen gikk på tid, så man ble så ferdig som man ble til den angitte tiden var ute. Etter å ha blitt kåret til mester avsluttet Juris jobben slik at bileieren kan kjøre rundt og vise frem resultatet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: