NM i bilfoliering

Fra bilfolieringskonkurransen. To deltagere i ferd med å foliere hver sin bildør. Foto: Roger Stormo

På Sign, Print & Promotion-messen i år var det en god del biler på forskjellige stands. Det var tydelig at folier var «in», og på Print Supplies’ stand holdt man også demonstrasjon i bilfoliering. Men ett sted foregikk det også en konkurranse, og det var like ved foredragsscenen. Der drev bilfolierere og konkurrerte seg i mellom for å bli norgesmester i bilfoliering.

Til slutt sto det igjen en vinner, som ble kåret av dommere fra Hexis og NG Digital: Juris Vasiljevs.

Juris Vasiljevs mottar sine fysiske premier. I tillegg vinner han deltakelse i VM.

Han fikk et stipend på 8 000 kroner for å dekke reise og hotell til World Finals i Berlin 31. mai 2022. Her trenger han ikke å delta i de innledende rundene, men er direkte kvalifisert til finalen. Vi gratulerer!

De to finalistene som kjempet om tittelen. I bakgrunnen ser vi vinnerens dør-foliering.

Konkurransen gikk på tid, så man ble så ferdig som man ble til den angitte tiden var ute. Etter å ha blitt kåret til mester avsluttet Juris jobben slik at bileieren kan kjøre rundt og vise frem resultatet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: