NM i bilfoliering

Fra bilfolieringskonkurransen. To deltagere i ferd med å foliere hver sin bildør. Foto: Roger Stormo

På Sign, Print & Promotion-messen i år var det en god del biler på forskjellige stands. Det var tydelig at folier var «in», og på Print Supplies’ stand holdt man også demonstrasjon i bilfoliering. Men ett sted foregikk det også en konkurranse, og det var like ved foredragsscenen. Der drev bilfolierere og konkurrerte seg i mellom for å bli norgesmester i bilfoliering.

Til slutt sto det igjen en vinner, som ble kåret av dommere fra Hexis og NG Digital: Juris Vasiljevs.

Juris Vasiljevs mottar sine fysiske premier. I tillegg vinner han deltakelse i VM.

Han fikk et stipend på 8 000 kroner for å dekke reise og hotell til World Finals i Berlin 31. mai 2022. Her trenger han ikke å delta i de innledende rundene, men er direkte kvalifisert til finalen. Vi gratulerer!

De to finalistene som kjempet om tittelen. I bakgrunnen ser vi vinnerens dør-foliering.

Konkurransen gikk på tid, så man ble så ferdig som man ble til den angitte tiden var ute. Etter å ha blitt kåret til mester avsluttet Juris jobben slik at bileieren kan kjøre rundt og vise frem resultatet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: