Canon samler interntrykkeriene til forum

I Canons ImageFACTORY blir det anledning til å se nærmere på ulike materialer, printmetoder og teknologi. Foto: Canon

17. november inviterer Canon til et spennende forum for interntrykkeriene. Her avlives noen myter om papirets miljøpåvirkning og deltagerne kan blant annet glede seg til et innblikk i Politihøgskolens grafiske utfordringer.

Canon har et godt grep om interntrykkeriene, mye fordi de har opprettet en egen nettverksgruppe for hustrykkerier, eller interne grafiske sentre. Medlemmene er fra alle bransjer, både privat og offentlig sektor, med det til felles at de har en intern avdeling for produksjon og håndtering av trykksaker. Fagmøter, idéutveksling, webinarer, besøk hos produksjonsbedrifter og andre steder som gir inspirasjon, egen inspirasjonsside på Facebook, alt dette og mer til får medlemmene av nettverksgruppa, som ledes av Berte Kristensen i Canon. Hun ønsker at Canon også skal bidra til å styrke interntrykkerienes posisjon i bedriften eller organisasjonen sin.

– I Canons nettverksgruppe for interne grafiske sentre prioriterer vi inspirasjon gjennom erfaringsutveksling og faglig oppdatering. Det er blitt godt mottatt gjennom mange år, og vi ser at medlemmene setter pris på de ulike aktivitetene i nettverksgruppen. Etter halvannet år med koronabegrensninger gleder vi oss til å samles fysisk igjen, sier Berte.

Til forumet 17. november har Berte og Canon satt sammen et variert program som bør gi noe for alle som er opptatt av å styrke posisjonen sin som interntrykkeri.

Program 17. november, Canon Norge, Hallagerbakken 110
11:00 Papir – det miljøvennlige alternativet!
Vi ser nærmere på fakta om papir og miljø og hva vi kan gjøre for å markedsføre papiret som et miljøprodukt.
Magnus Thorkildsen, Grafkom
12:00 LUNSJ
12:45 Hustrykkeri som verdiskaper når vi skal tilbake til den nye hverdagen.
Ole-Bengt Moe, Moementum
13:30 Inspirasjon – nye muligheter – trender
Bjørn Frantsen, Professional Print Canon
Sverre Hagerup-Nielsen, Quadient
14:00 Åpen runde på Canon imageFACTORY
Medier, printerløsninger, etterbehandling, storformat, applikasjoner
15:00 Erfaringer fra interntrykkeri på Politihøgskolen
Hva var utfordringen?
Hva ble oppnådd?
Endringer og forbedringer

Arrangementet avsluttes ca kl. 15:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: