Sju meter stor bokstav

PUBLISERT: 5 januar 2022
OPPDATERT: 5 januar

En sju meter stor bakbelyst C, for City Lade i Trondheim. Det var hva bestillingen fra Svenil Skilt AS i Heimdal lød på.

Produksjonen av lysskiltet ble gjort av morselskapet til EyeCatcher lysreklame AS, Signtronic AB i Jönköping, som nå produserer disse lysskiltene med dukfront. Da skiltet kun skulle festes i få punkter som skulle treffe en underliggende konstruksjon bak glassfasaden var det millimeterpresisjon i alle ledd.


Selve C-en ble produsert i 8 seksjoner og uten noen holdepunkter i utgangspunktet var det et monteringsoppdrag utført av Midt-Norsk Montasje AS det sto respekt av, men for å få montert duken trengte de eksperthjelp av Rune Hansen hos EyeCatcher lysreklame AS.
Skiltet kom opp som avtalt til nyåpningen av senteret i oktober og alle parter var meget godt fornøyd med gjennomføringen av prosjektet.

Slik ble det da jobben var ferdigstilt.

Les videre

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1