Sju meter stor bokstav

En sju meter stor bakbelyst C, for City Lade i Trondheim. Det var hva bestillingen fra Svenil Skilt AS i Heimdal lød på.

Produksjonen av lysskiltet ble gjort av morselskapet til EyeCatcher lysreklame AS, Signtronic AB i Jönköping, som nå produserer disse lysskiltene med dukfront. Da skiltet kun skulle festes i få punkter som skulle treffe en underliggende konstruksjon bak glassfasaden var det millimeterpresisjon i alle ledd.


Selve C-en ble produsert i 8 seksjoner og uten noen holdepunkter i utgangspunktet var det et monteringsoppdrag utført av Midt-Norsk Montasje AS det sto respekt av, men for å få montert duken trengte de eksperthjelp av Rune Hansen hos EyeCatcher lysreklame AS.
Skiltet kom opp som avtalt til nyåpningen av senteret i oktober og alle parter var meget godt fornøyd med gjennomføringen av prosjektet.

Slik ble det da jobben var ferdigstilt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *