Endring i Scandbooks ledelse

Håvard Grjotheim går midlertidig av og overlater jobben som administrerende direktør til Paulius Juska. Foto: Arkiv / Peter Ollén.

Fra 1. januar 2022 overtok Paulius Juska som konstituert administrerende direktør i Scandbook Group. Dette fordi tidligere konsernsjef Håvard Grjotheim har valgt å midlertidig redusere sine forpliktelser av helsemessige årsaker.

Paulius Juska er allerede administrerende direktør i Scandbook UAB i Klaipeda i Litauen, nå blir han også administrerende direktør for hele Scandbook Group. Håvard Grjotheim fortsetter som styremedlem i selskapet og
skal jobbe med strategiske spørsmål.

Scandbook produserer bøker, hovedsakelig skjønnlitteratur i innbundet, softcover og pocketversjon. Selskapet satser på sort/hvitt trykk, både digitalt og offset. I tillegg tilbyr de spesialeffekter og overflatebehandlinger av trykksaker samt bokutstillinger.

Her kan du lese et intervju med Håvard Grjotheim som Sign & Print gjorde i fjor høst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: