Åpent hus hos Luth Gruppen

PUBLISERT: 14 februar 2022
OPPDATERT: 14 februar
Luth Gruppen holder åpent hus 2. og 3. mars.

Luth Gruppen ønsker velkommen til åpent hus i uke 9, altså uken etter vinterferien er over for de fleste. Nærmere bestemt: Onsdag 2. mars og Torsdag 3. mars fra kl 10.

– Vi gleder oss stort til å treffe nye og gamle kunder igjen, og byr selvsagt på forfriskninger til alle som kommer i form av pølse og brus, sier Gunnar Müller, salgssjef Skilt & Dekor hos Luth Gruppen. Firmaet holder til i egne lokaler på Furuset i Oslo.
Arrangementet er i samarbeid med Epson, men firmaet vil også vise frem varmepresse fra Sefa, Bestrykningsmaskin, og en rekke sublimerbare artikler fra Universal Woods: ChromaLuxe og Unisub.

Fokuset blir på: Sublimasjon, DTF (direct to film) og DTG (Direct to Garment) eller lettere sagt Tekstil og gaveartikler. –Dette er et enormt spennende segment med utallige muligheter, sier Müller. –Vi ser stor vekst i hele Europa på disse produktene, og har sett en tydelig oppsving i salg og generell interesse her i Norge den senere tiden.

Epson

Epson SC-F500 med maksimal bredde 61 cm er en rimelig printer. Dens mange muligheter vil demonstreres på Luth Gruppens «åpent hus».

Luth Gruppen er eneforhandler av de Epson-maskinene som skal vises frem: Epson SureColor SC-F500, Epson SureColor SC-F2100 og den nye Flatbed printeren til Epson: EPSON SureColor SC-V7000 som man finner i aksjon i et separat rom.

Den nye Epson V-7000 flatbed printeren demonstreres i Luth Gruppens nye demorom.

Trykk på tøy og ting
Ellers blir det demonstrasjon av Sefa Rotex Pro varmepresse og man kommer til å lage T-skjorter (sublimasjon, DTG DTF), kopper (sublimasjon), drikkebriketter og gaveartikler (sublimasjon).

–Vi skal lodde ut spennende premier, og lover gode tilbud, lokker Müller med og opplyser at det allerede er mer enn 40 påmeldte. – Vi forbereder dessuten en liten pose med noen minner å ta med hjem, sier Gunnar Müller og avslutter med at de holder åpent til siste mann går hjem!

Påmelding

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1