Åpent hus hos Luth Gruppen

Luth Gruppen holder åpent hus 2. og 3. mars.

Luth Gruppen ønsker velkommen til åpent hus i uke 9, altså uken etter vinterferien er over for de fleste. Nærmere bestemt: Onsdag 2. mars og Torsdag 3. mars fra kl 10.

– Vi gleder oss stort til å treffe nye og gamle kunder igjen, og byr selvsagt på forfriskninger til alle som kommer i form av pølse og brus, sier Gunnar Müller, salgssjef Skilt & Dekor hos Luth Gruppen. Firmaet holder til i egne lokaler på Furuset i Oslo.
Arrangementet er i samarbeid med Epson, men firmaet vil også vise frem varmepresse fra Sefa, Bestrykningsmaskin, og en rekke sublimerbare artikler fra Universal Woods: ChromaLuxe og Unisub.

Fokuset blir på: Sublimasjon, DTF (direct to film) og DTG (Direct to Garment) eller lettere sagt Tekstil og gaveartikler. –Dette er et enormt spennende segment med utallige muligheter, sier Müller. –Vi ser stor vekst i hele Europa på disse produktene, og har sett en tydelig oppsving i salg og generell interesse her i Norge den senere tiden.

Epson

Epson SC-F500 med maksimal bredde 61 cm er en rimelig printer. Dens mange muligheter vil demonstreres på Luth Gruppens «åpent hus».

Luth Gruppen er eneforhandler av de Epson-maskinene som skal vises frem: Epson SureColor SC-F500, Epson SureColor SC-F2100 og den nye Flatbed printeren til Epson: EPSON SureColor SC-V7000 som man finner i aksjon i et separat rom.

Den nye Epson V-7000 flatbed printeren demonstreres i Luth Gruppens nye demorom.

Trykk på tøy og ting
Ellers blir det demonstrasjon av Sefa Rotex Pro varmepresse og man kommer til å lage T-skjorter (sublimasjon, DTG DTF), kopper (sublimasjon), drikkebriketter og gaveartikler (sublimasjon).

–Vi skal lodde ut spennende premier, og lover gode tilbud, lokker Müller med og opplyser at det allerede er mer enn 40 påmeldte. – Vi forbereder dessuten en liten pose med noen minner å ta med hjem, sier Gunnar Müller og avslutter med at de holder åpent til siste mann går hjem!

Påmelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: