Storformatproduksjon i fokus

Anapurna-skriveren H1650 LED demonstreres på Sign & Print Scandinavia, 5.-7. april. Foto: Pressebilde

Agfa tilbyr Sign & Print-messebesøkende et oppsett med storformatprinter fra Anapurna-serien med arbeidsflytprogrammer og Web-to-Print løsninger i symbiose med et Kongsberg skjærebord.

Agfa Graphics tilbyr storformatproduksjon med sitt utvalg av UV-storformatprintere, blekk, service og programvare under Sign & Print Scandinavia, 5.-7. april.

Printerutvalg
Anders Österberg, key account manager, sier at besøkende vil få et innblikk i Agfas brede utvalg av UV-printere, fra 1,65 meter til 3,3 meter brede, og utskriftshastigheter fra 28 til 600 kvadratmeter i timen.

Disse storformatskriverne tilbys med full automatisering for programvarer som Asanti og Apogee som automatiserer kundenes arbeidsflyt og brukes også som en Web-to-Print-løsning.

De viser produksjonsflyt
En produksjonsflyt fra trykk til etterbehandling demonstreres i utstillingsstanden.

– Vi vil vise en printer fra Anapurna-serien: H1650 LED og Asanti arbeidsflyt, og Web-to-Print programvare koblet til et Kongsberg skjærebord.

Hvilke forventninger har du til messen?

– Det er for å kunne få mulighet til å spre informasjon om hele Agfa-sortimentet og dets muligheter og også at alle besøkende skal få noen skikkelig informative dager når vi endelig kan ha en fysisk messe igjen.

Sign & Print Scandinavia, 5–7 april, arrangeres på Kistamässan i Stockholm. Besøkende melder seg gratis på messen på messens nettsted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.