Canon med ny utgave av PosterArtist

PUBLISERT: 7 mars 2022
OPPDATERT: 7 mars

Canon lanserer i dag en ny nettbasert versjon av PosterArtist, som forenkler plakatdesign og utskrift. Alt som trengs for å lage plakater er en kompatibel Canon-skriver og tilgang til nettstedet PosterArtist, der du finner et bredt utvalg maler, bilder, fonter, utklipp og ikoner.

Det nettbaserte programmet for plakatdesign er gratis og kompatibelt med en rekke Canon-skrivere, blant annet storformatskriverne i imagePROGRAF-serien, produksjonsskriverne i imagePRESS-serien, multifunksjonsskriverne i imageRUNNER-serien, samt de allsidige iSENSYS-modellene og PIXMA- og MAXIFY-skriverne til hjemmebruk og små kontorer.

–Trykte plakater er fremdeles et effektivt verktøy for å skape bevissthet rundt produkter, tjenester eller arrangementer, sier Hiro Imamura, Marketing & Innovation Vice President, Digital Printing & Solutions hos Canon Europa. – Om det er en profilert POS-kampanje, Bondens marked eller et annet lokalt arrangement, kan kundene bruke nettversjonen av PosterArtist til å lage flott reklamemateriell, slippe løs kreativiteten og få enda mer ut av skriveren. Kunder som ønsker å lage plakater selv har hittil gjerne måttet investere i komplekse designprogrampakker og bruke mye tid på å sette seg inn i hvordan det fungerer. Med PosterArtists intuitive brukergrensesnitt kan alle Canon-kunder, fra profesjonelle grafiske designere til hjemmebrukeren, lage profesjonelle plakater, flygeblader og bannere, uavhengig av designerfaring. Siden programvaren er tilgjengelig på nett, får brukerne full fleksibilitet til å jobbe der det passer dem, noe som er helt i tråd med dagens jobbmønster, avslutter Imamura.

Lag originale plakater raskt og enkelt med Canons skrivere
Den nye nettversjonen av PosterArtist veileder brukeren gjennom alle trinnene i prosessen fra utforming til utskrift. De som har en klar idé om hva de vil lage, velger ganske enkelt alternativet for plakat, flygeblad eller banner fra designmenyen. Det er også mulig å velge tema som for eksempel «Handel/distribusjon» eller «Salg». Med alternativet «Auto Design» får du hjelp til å opprette plakater, flygeblader og bannere fra bunnen av. Velger du en kategori som for eksempel «Mat og drikke» eller «Nyåpnet», og legger inn tittel og bilder, kan du generere flere designforslag.

Brukerne kan velge blant et omfattende utvalg design og bilder takket være PosterArtists tilgang til royaltyfrie bilder fra bildetjenester som Pexels, Pixabay og Unsplash, eller de kan importere og bruke sine egne bilder. Med et stort spekter av plakat-, flygeblad- og bannermaler, kan brukerne tilpasse designet til en rekke ulike bransjer fra handel og distribusjon til undervisning, servering og overnatting.

Legg til iøynefallende finish med tekstureffekt i gull og sølv og fluorescerende blekk
Takket være nyutviklet teknologi for bildebehandling, støtter en rekke Canon-enheter utskrift av effekter i gull og sølv, som kan gi designet «det lille ekstra».

Brukere med skrivere i Canon imagePROGRAF GP-serien, kan bruke skriverens Radiant Infusion-teknologi til å gi plakatene ekstra intensitet og gjennomslagskraft. I Vivid-modus kan du velge blant tre ulike metningsnivåer for å justere intensiteten i utskriften. Med Spot-modus kan du fremheve tekst, former, bilder og bakgrunn i rosa eller oransje ved hjelp av fluoriserende rosa blekk.

 

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324