Canon med ny utgave av PosterArtist

PUBLISERT: 7 mars 2022
OPPDATERT: 7 mars

Canon lanserer i dag en ny nettbasert versjon av PosterArtist, som forenkler plakatdesign og utskrift. Alt som trengs for å lage plakater er en kompatibel Canon-skriver og tilgang til nettstedet PosterArtist, der du finner et bredt utvalg maler, bilder, fonter, utklipp og ikoner.

Det nettbaserte programmet for plakatdesign er gratis og kompatibelt med en rekke Canon-skrivere, blant annet storformatskriverne i imagePROGRAF-serien, produksjonsskriverne i imagePRESS-serien, multifunksjonsskriverne i imageRUNNER-serien, samt de allsidige iSENSYS-modellene og PIXMA- og MAXIFY-skriverne til hjemmebruk og små kontorer.

–Trykte plakater er fremdeles et effektivt verktøy for å skape bevissthet rundt produkter, tjenester eller arrangementer, sier Hiro Imamura, Marketing & Innovation Vice President, Digital Printing & Solutions hos Canon Europa. – Om det er en profilert POS-kampanje, Bondens marked eller et annet lokalt arrangement, kan kundene bruke nettversjonen av PosterArtist til å lage flott reklamemateriell, slippe løs kreativiteten og få enda mer ut av skriveren. Kunder som ønsker å lage plakater selv har hittil gjerne måttet investere i komplekse designprogrampakker og bruke mye tid på å sette seg inn i hvordan det fungerer. Med PosterArtists intuitive brukergrensesnitt kan alle Canon-kunder, fra profesjonelle grafiske designere til hjemmebrukeren, lage profesjonelle plakater, flygeblader og bannere, uavhengig av designerfaring. Siden programvaren er tilgjengelig på nett, får brukerne full fleksibilitet til å jobbe der det passer dem, noe som er helt i tråd med dagens jobbmønster, avslutter Imamura.

Lag originale plakater raskt og enkelt med Canons skrivere
Den nye nettversjonen av PosterArtist veileder brukeren gjennom alle trinnene i prosessen fra utforming til utskrift. De som har en klar idé om hva de vil lage, velger ganske enkelt alternativet for plakat, flygeblad eller banner fra designmenyen. Det er også mulig å velge tema som for eksempel «Handel/distribusjon» eller «Salg». Med alternativet «Auto Design» får du hjelp til å opprette plakater, flygeblader og bannere fra bunnen av. Velger du en kategori som for eksempel «Mat og drikke» eller «Nyåpnet», og legger inn tittel og bilder, kan du generere flere designforslag.

Brukerne kan velge blant et omfattende utvalg design og bilder takket være PosterArtists tilgang til royaltyfrie bilder fra bildetjenester som Pexels, Pixabay og Unsplash, eller de kan importere og bruke sine egne bilder. Med et stort spekter av plakat-, flygeblad- og bannermaler, kan brukerne tilpasse designet til en rekke ulike bransjer fra handel og distribusjon til undervisning, servering og overnatting.

Legg til iøynefallende finish med tekstureffekt i gull og sølv og fluorescerende blekk
Takket være nyutviklet teknologi for bildebehandling, støtter en rekke Canon-enheter utskrift av effekter i gull og sølv, som kan gi designet «det lille ekstra».

Brukere med skrivere i Canon imagePROGRAF GP-serien, kan bruke skriverens Radiant Infusion-teknologi til å gi plakatene ekstra intensitet og gjennomslagskraft. I Vivid-modus kan du velge blant tre ulike metningsnivåer for å justere intensiteten i utskriften. Med Spot-modus kan du fremheve tekst, former, bilder og bakgrunn i rosa eller oransje ved hjelp av fluoriserende rosa blekk.

 

Les videre

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz