Fresende lett med Alvøen

PUBLISERT: 10 mars 2022
OPPDATERT: 10 mars
Niklas Svensson fra Alvøen Sverige

Det norske firmaet Alvøen har siden 1985 levert mer enn 1000 eksemplarer av Multicams CNC-maskiner i Skandinavia. Nå finner vi Alvøen også i Sverige, hvor de tilbyr CNC-fresemaskiner i ulik utførelse og størrelser til for eksempel skiltproduksjon, bygging av stands og grafisk bransje.

Niklas Svensson, administrerende direktør i Alvøen Sverige, forklarer hvorfor han mener messebesøkende bør titte innom selskapets stand.
– Vi skal vise vår Apex3R CNC-fresemaskin og hvordan man behandler materialer med fresestål og med kniv, som akryl, aluminium, kompositt, plast, skummateriale og papp. Du kan også få en demo av hvor enkelt det er å bruke en ny moderne fres i dag, sier Niklas Svensson.
Hvilke nyheter viser du?
– Vi vil vise noen nye muligheter som letter og øker produksjonen i produksjonen, som autokalibrering, motorstyrt sugehette og laserpeker. Vi viser også core, en ny programvare for å kontrollere fresejobber.
Hvilke forventninger har du til messen?
– Vi håper og ser frem til å møte alle våre eksisterende kunder og også nye kunder, og til å presentere vår nyeste maskin for så mange som mulig, etter denne lange perioden med nedstengninger og restriksjoner, sier Niklas Svensson.
Sign & Print Scandinavia, 5–7 april, arrangeres på Kistamässan i Stockholm. Besøkende melder seg gratis på messen på messens nettsted.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1