Nye funksjoner i Adobe Creative Cloud Express gjør PDF-arbeidet lettere

PUBLISERT: 10 mars 2022
OPPDATERT: 10 mars

Adobe oppgraderer verktøyene sine og gjør det mulig å jobbe mer effektivt i og på tvers av dokumenter. Creative Cloud Express er drevet av Adobe Acrobat. Det betyr at du får profesjonelle verktøy bygget direkte inn i appen.

Den nye PDF-filen beholder både formatet og utformingen av originaldokumentet, inkludert tabeller, kulepunkter og mer. Da Adobe lanserte Creative Cloud Express (tidligere Spark), inkluderte den to PDF-raske handlinger: muligheten til å konvertere dokumenter til og fra PDF-filer. Nå legger Adobe til flere av disse raske handlingene. Du kan nå kombinere filer til én PDF og organisere sider. Dette vil gjøre det enklere å oppdatere eller gjenbruke filer uten å forlate appen.

De nye funksjonene i Adobe Creative Cloud Express inkluderer:

  • Rediger tekst og bilder: Rediger eksisterende PDF-er ved å legge til eller endre tekst og rotere eller endre størrelse på bilder i Creative Cloud Express.
  • Kombiner filer til én PDF-fil: Lag én enkelt PDF ved å slå sammen filer som er i forskjellige formater eller startet i forskjellige programmer. Du kan gjøre dette ved å bruke en rask handling fra Creative Cloud Express-hjemmefanen.
  • Omorganiser sider: Last opp én eller flere filer, omorganiser sidene ved å dra og slippe sideminiatyrbilder i den rekkefølgen du trenger, og last ned dokumentet som én enkelt PDF-fil. Hvis du bare trenger et utvalg og ikke alle sidene, kan du velge å trekke ut bestemte sider for å lage en helt ny PDF-fil.

Alle Creative Cloud Express-brukere får én gratis nedlasting av PDF hurtighandling per uke. Creative Cloud Express Premium-abonnenter eller abonnementer som inkluderer premiumtilgang til Creative Cloud Express har tilgang til ubegrensede nedlastinger av PDF-hurtige handlinger fra Creative Cloud Express-appen på nettet.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1