Nye funksjoner i Adobe Creative Cloud Express gjør PDF-arbeidet lettere

PUBLISERT: 10 mars 2022
OPPDATERT: 10 mars

Adobe oppgraderer verktøyene sine og gjør det mulig å jobbe mer effektivt i og på tvers av dokumenter. Creative Cloud Express er drevet av Adobe Acrobat. Det betyr at du får profesjonelle verktøy bygget direkte inn i appen.

Den nye PDF-filen beholder både formatet og utformingen av originaldokumentet, inkludert tabeller, kulepunkter og mer. Da Adobe lanserte Creative Cloud Express (tidligere Spark), inkluderte den to PDF-raske handlinger: muligheten til å konvertere dokumenter til og fra PDF-filer. Nå legger Adobe til flere av disse raske handlingene. Du kan nå kombinere filer til én PDF og organisere sider. Dette vil gjøre det enklere å oppdatere eller gjenbruke filer uten å forlate appen.

De nye funksjonene i Adobe Creative Cloud Express inkluderer:

  • Rediger tekst og bilder: Rediger eksisterende PDF-er ved å legge til eller endre tekst og rotere eller endre størrelse på bilder i Creative Cloud Express.
  • Kombiner filer til én PDF-fil: Lag én enkelt PDF ved å slå sammen filer som er i forskjellige formater eller startet i forskjellige programmer. Du kan gjøre dette ved å bruke en rask handling fra Creative Cloud Express-hjemmefanen.
  • Omorganiser sider: Last opp én eller flere filer, omorganiser sidene ved å dra og slippe sideminiatyrbilder i den rekkefølgen du trenger, og last ned dokumentet som én enkelt PDF-fil. Hvis du bare trenger et utvalg og ikke alle sidene, kan du velge å trekke ut bestemte sider for å lage en helt ny PDF-fil.

Alle Creative Cloud Express-brukere får én gratis nedlasting av PDF hurtighandling per uke. Creative Cloud Express Premium-abonnenter eller abonnementer som inkluderer premiumtilgang til Creative Cloud Express har tilgang til ubegrensede nedlastinger av PDF-hurtige handlinger fra Creative Cloud Express-appen på nettet.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324