Nye funksjoner i Adobe Creative Cloud Express gjør PDF-arbeidet lettere

Adobe oppgraderer verktøyene sine og gjør det mulig å jobbe mer effektivt i og på tvers av dokumenter. Creative Cloud Express er drevet av Adobe Acrobat. Det betyr at du får profesjonelle verktøy bygget direkte inn i appen.

Den nye PDF-filen beholder både formatet og utformingen av originaldokumentet, inkludert tabeller, kulepunkter og mer. Da Adobe lanserte Creative Cloud Express (tidligere Spark), inkluderte den to PDF-raske handlinger: muligheten til å konvertere dokumenter til og fra PDF-filer. Nå legger Adobe til flere av disse raske handlingene. Du kan nå kombinere filer til én PDF og organisere sider. Dette vil gjøre det enklere å oppdatere eller gjenbruke filer uten å forlate appen.

De nye funksjonene i Adobe Creative Cloud Express inkluderer:

  • Rediger tekst og bilder: Rediger eksisterende PDF-er ved å legge til eller endre tekst og rotere eller endre størrelse på bilder i Creative Cloud Express.
  • Kombiner filer til én PDF-fil: Lag én enkelt PDF ved å slå sammen filer som er i forskjellige formater eller startet i forskjellige programmer. Du kan gjøre dette ved å bruke en rask handling fra Creative Cloud Express-hjemmefanen.
  • Omorganiser sider: Last opp én eller flere filer, omorganiser sidene ved å dra og slippe sideminiatyrbilder i den rekkefølgen du trenger, og last ned dokumentet som én enkelt PDF-fil. Hvis du bare trenger et utvalg og ikke alle sidene, kan du velge å trekke ut bestemte sider for å lage en helt ny PDF-fil.

Alle Creative Cloud Express-brukere får én gratis nedlasting av PDF hurtighandling per uke. Creative Cloud Express Premium-abonnenter eller abonnementer som inkluderer premiumtilgang til Creative Cloud Express har tilgang til ubegrensede nedlastinger av PDF-hurtige handlinger fra Creative Cloud Express-appen på nettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: