Forretningssystem nå i skyen

PUBLISERT: 28 mars 2022
OPPDATERT: 28 mars
Alexandra Pettersson er ansvarlig for salg og support i familiebedriften Simutek.

Familiebedriften Simutek har vært i den grafiske bransjen i 30 år. Selskapet utvikler og selger forretningssystemet GKS i Sverige og Norge. Under Sign & Print-messen vil en ny skybasert versjon av systemet vises.

– GKS er et forretningssystem for grafisk industri med alt fra produktkalkyle, tilbud, bestillinger, produksjonsplanlegging, papirlagre, distribusjon til økonomiske koblinger og support for JDF, sier Alexandra Pettersson som er ansvarlig for salg og support i selskapet.

Hvorfor bør besøkende komme til standen din?

– Vi ønsker å vise vårt omfattende forretningssystem GKS til flest mulig. Fra en rask produktkalkyle gjennom hele produksjonskjeden i trykkeriet. I en presset bransje der innkjøpsprisene endres daglig, er det viktig å holde styr på lønnsomheten og se hvor marginene er. Den informasjonen er tilgjengelig i GKS. Vi ønsker også å vise hvordan GKS kan minimere unødvendig administrativt arbeid på alle nivåer for å være mest mulig kostnadseffektivt.

Viser du noen produktnyheter?

– Vi skal vise den fjerde generasjonen av GKS som er i skyen. Alt er nytt, men med den samme raske beregningsmotoren og funksjonene som du kan forvente av et moderne system.

Hvilke forventninger har du til messen?

– Vi håper på mange besøkende og det skal bli gøy å møte kundene våre igjen personlig etter en lang pause med digitale møter. Vi gleder oss også til å knytte nye kontakter og vise frem GKS, sier Alexandra Pettersson.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324