Forretningssystem nå i skyen

Alexandra Pettersson er ansvarlig for salg og support i familiebedriften Simutek.

Familiebedriften Simutek har vært i den grafiske bransjen i 30 år. Selskapet utvikler og selger forretningssystemet GKS i Sverige og Norge. Under Sign & Print-messen vil en ny skybasert versjon av systemet vises.

– GKS er et forretningssystem for grafisk industri med alt fra produktkalkyle, tilbud, bestillinger, produksjonsplanlegging, papirlagre, distribusjon til økonomiske koblinger og support for JDF, sier Alexandra Pettersson som er ansvarlig for salg og support i selskapet.

Hvorfor bør besøkende komme til standen din?

– Vi ønsker å vise vårt omfattende forretningssystem GKS til flest mulig. Fra en rask produktkalkyle gjennom hele produksjonskjeden i trykkeriet. I en presset bransje der innkjøpsprisene endres daglig, er det viktig å holde styr på lønnsomheten og se hvor marginene er. Den informasjonen er tilgjengelig i GKS. Vi ønsker også å vise hvordan GKS kan minimere unødvendig administrativt arbeid på alle nivåer for å være mest mulig kostnadseffektivt.

Viser du noen produktnyheter?

– Vi skal vise den fjerde generasjonen av GKS som er i skyen. Alt er nytt, men med den samme raske beregningsmotoren og funksjonene som du kan forvente av et moderne system.

Hvilke forventninger har du til messen?

– Vi håper på mange besøkende og det skal bli gøy å møte kundene våre igjen personlig etter en lang pause med digitale møter. Vi gleder oss også til å knytte nye kontakter og vise frem GKS, sier Alexandra Pettersson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.