Fire uker til FESPA 2022

Nå er det fire uker til den europeiske bransjemessen skal sette fart på grafisk bransje igjen. Pressebilde.

Det er vår og det er messe på gang i Berlin. Denne gangen vil arrangementet vil være fri for COVID-restriksjoner, i hvert fall er det meningen i skrivende stund. Messen har skrevet kontrakt med ikke mindre enn 340 internasjonale leverandører som utstillere.

Om fire uker åpner FESPA Global Print Expo og European Sign Expo 2022 på Messe Berlin, Tyskland, klare til å sette trykkerier- og skiltmakere i gang igjen. 340 internasjonale leverandører er nå inngått i kontrakt for å stille ut, blant dem er mange viktige industriaktører som ikke var i stand til å delta i 2021, inkludert Epson, Fujifilm og HP. Messedagene er 31. mai til 3. juni 2022.

–Spenningen bygger seg etter hvert som vi nærmer oss arrangementet, og de siste nyhetene om at COVID-restriksjoner har blitt opphevet i tyske arenaer (fra 1. april) har gitt nok en sterk økning i utstillerinteressen, kom. Med 340 bekreftede utstillere åpner vi et show med nesten det dobbelte av antall selskaper som var til stede i Amsterdam i fjor, slik at besøkende kan være sikre på å finne produktene og forretningsløsningene de trenger for å drive utvinning og vekst. Det blir likevel COVID-restriksjoner ved innslipp, da de besøkende må dokumentere at de enten er vaksinerte, nylig friskmeldt fra COVID-19 eller har testet negativt for viruset rett før de ankommer arrangementet. Er dette i orden, slipper man å begrense antall besøkende eller tetthet, opprettholde sosial distansering eller kreve bruk av munnbind. Det er plassert ut stasjoner i lokalene for hånddesinfisering og man oppfordres til å ha digital inngangsbillett på telefonen for å redusere fysiske berøringspunkter.

Mange utstillere signaliserer lanseringen av nye teknologier og forbruksvarer, deriblant: Jeti Tauro H3300 HS LED hybrid blekkskriver og Avinci CX3200 dye-sub printer fra Agfa; PVC-fri digitalt utskrivbar innpakningsfilm fra Avery Dennison; GTXPro, et nytt produkt i Brothers GTX industrielle direkte-til-plagg-printerserie; den nye Reggiani Terra Silver entry-level industrielle tekstilprinteren fra EFI; og 330-serien med bredformat inkjetprintere fra Mimaki.

Durst, Canon, EFKA, Fujifilm og mange andre har også flagget kunngjøringer om nye produkt- og teknologioppgraderinger på messen.

Her finner du hele utstillerlisten.

Besøkende kan også se frem til et omfattende live-arrangementsprogram, bl.a. på det helt nye Sustainability Spotlight-konferanseområdet og Associations Pavilion-applikasjoner, samt Printeriors interiørdekorfunksjon og det blir konkurranse i bilfoliering av Wrap Masters.

For å finne ut mer om FESPA Global Print Expo 2022 og for å registrere deg for å delta, besøk: FespaGlobalPrintExpo.com. Inngang er gratis for medlemmer av en FESPA National Association eller FESPA Direct. Inngangskostnaden er €50,00 for ikke-medlemmer som forhåndsregistrerer seg med koden FESM232 før 25. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: