Kongsberg PCS til FESPA

PUBLISERT: 9 mai 2022
OPPDATERT: 9 mai

Kongsberg PCS møter opp på FESPA Berlin for å vise frem hvordan innovasjoner bringer design til live på deres stand. 

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) vil demonstrere hvordan kraften, ytelsen og allsidigheten til deres digitale etterbehandlingsløsninger bringer design til live på neste måneds FESPA Global Print Expo i Berlin.

Selskapet vil vise frem flaggskipet Kongsberg C Series digital kutteløsning, det modulære Kongsberg X24-bordet og MultiCam Apex 3R CNC-routeren på sitt store utstillingsområde (Stand C50, Hall 2.2) på arrangementet som holdes på Messe Berlin i den tyske hovedstaden.

C24
–Vi er begeistret for å komme tilbake til FESPA etter suksessen med vårt oppmøte i fjor, sa Wim Brunsting, EMEA-salgsdirektør for Kongsberg PCS. –I år kan besøkende se enda flere av systemene våre kutte, skjære og brette en rekke materialer. Vi vil vise frem hvordan vårt utvalg av digitale etterbehandlingsløsninger gjør det mulig for skilt- og displaybedrifter å strømlinjeforme arbeidsflyter og automatisere produksjonen for å øke effektiviteten, samtidig som designere og operatører får den kreative friheten til å generere ideene som vil drive fremtiden til virksomheten deres. Vi vil demonstrere hvordan kompleksitet hører fortiden til, sa han.

Kongsberg C24. Pressebilde.

Kongsberg C24  har en maksimal hastighet på 100 m/min og akselerasjon opp til 1,7 G, kombinert med raske og presise verktøybevegelser.

–Med vårt C24 vil vi demonstrere hvordan en rekke innovative Kongsberg-verktøy gir nye friheter innen design og kreativitet, sa Wim. –Fra CorruSpeed-verktøyet vårt, psaligrafiskniv og RotaCut-verktøy, til vår manuelle rullemater, i-camera og Fast Tool Adapter, vil besøkende få sjansen til å se hvordan vi har verktøyløsningene for å møte alle behov. Vi vil også sette søkelyset på vårt fantastiske VariAngle-verktøy – en banebrytende innovasjon for industrien som gjør det mulig å kutte i alle vinkler fra 0o til 60o med opptil 100m/min, la Wim til.

Kongsberg X24
På tvers av standen vil Kongsberg PCS-teamet også levere kontinuerlige demoer av den mest allsidige digitale etterbehandlingsenheten på markedet, Kongsberg X24. –I dagens volatile marked, hvor både kundekrav og teknologiens evner endres raskt, er det viktig å investere i utstyr som tilbyr fleksibiliteten til å vokse i tråd med forretningsbehov, sa Wim. –X24 leverer dette, ikke bare gjennom det brede spekteret av bruksområder, men også fordi det er et skjærebord som kan utvikle seg.

Kongsberg X24. Pressebilde.

Wim sa at teamet vil demonstrere tilleggsverktøy, for eksempel Kongsberg PowerHead, som presser nedover med en tyngde på 50 kg, og FoamHead, som bruker en frem- og tilbakegående kniv for å håndtere skummaterialer . –Denne fleksibiliteten til å legge til nye verktøy for nye materialer, nye applikasjoner eller mer kapasitet betyr at med Kongsberg X24 kan bedrifter legge til volum og gå inn i nye markedssegmenter for å møte endrede krav fra kunder eller som en del av en strategisk plan for vekst og diversifisering, sa han.

Wim er sikker på at årets FESPA vil bli en stor suksess for Kongsberg PCS. –Vi ser frem til å møte besøkende og dele mer om hvordan vår siste utvikling innen digitale etterbehandlingsløsninger kan hjelpe dem å bringe designene sine til live, avslutter han.

Også det tyske programvareselskapet OneVision vil ha med seg et Kongsberg PCS-skjærebord til FESPA. Selskapets stand på Stand B31, Hall 3.2, vil bruke et Kongsberg X22-bord for å demonstrere applikasjoner utarbeidet i OneVision-programvare.

FESPA foregår i 2022 fra 31- mai til 3. juni i Berlin.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz