Spekket med maskinnyheter

Ifølge Mimaki vil den nye sublimeringsskriveren TS330-1600 for tekstiltrykk tilby både høy produksjon og bildekvalitet. Foto: Pressebilde

En sublimeringsskriver på inngangsnivå, tre plottere og inkjetprinter i 330-serien. Dette er noen av nyhetene som Mimaki viser på standen sin under Fespa.

Mimaki er, sammen med HP, Durst og Brother, hovedsponsor for årets Fespa-messe.

– Det er en fantastisk plattform for oss å lansere våre nyeste produkter, diskutere tjenestene våre, møte nye kunder og få kontakt med eksisterende kunder og folk fra bransjen, sier Ivan Lesmana, senior kommunikasjonssjef EMEA for Mimaki.

Tidligere i vår presenterte Mimaki en rekke nyheter under arrangementet Innovation Days. Flere av disse vises på Fespa. I likhet med den nye 330-serien, en serie med miljøvennlige blekkskrivere i mellom- og høyvolumsegmentet med fokus på høy bildekvalitet og produktivitet. Serien inkluderer modellene JV330 og CJV330 som kommer med skjæring inkludert.

Serie med skjæreplottere
I tillegg vises den nye sublimeringsskriveren for tekstilmarkedet og moteindustrien, TS330-1600. En startmodell med en utskriftsbredde på 1,6 meter. Messebesøkende vil også se den nye storformat flatbed-skriveren med inkjet-teknologi, JFX600-2513 UV, samt de nye inkjetprinterne UJF-6042MkII e og UJF-7151 plusII UV LED.

I løpet av våren har Mimaki også sluppet en ny serie med skjæreplottere i tre størrelser. Den nye CG-AR-serien har automatisk kutting og strekkodelesing, men kan også kuttes til stive medier. Disse er også utstilt på standen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: