Stri strøm av nyheter

Det loves flere lanseringer under Fespa, innenfor de ulike produktgruppene som Hexis tilbyr. Foto: Pressebilde

Skjærefolie, innpakningsfilm, digitale medier, laminat, beskyttelsesfilm og tekstiler. Når Hexis besøker FESPA, viser de bredden i produktporteføljen. Det loves også en haug med produktlanseringer.

Hexis vil som vanlig presentere flere nye produkter. Det kommer nyheter innen Hex’perience, Bodyfence, tekstiler og innpakningsmaterialer, sier Patrik Martinsson, administrerende direktør i Hexis Sverige.

Hexis produserer vinyler for en rekke funksjoner og bruksområder, og har blant annet en rekke beskyttelsesfilmer for kjøretøy i Bodyfence-serien i sitt sortiment. En selvhelbredende film som beskytter mot blant annet steinsprut og lakkskader.

I Hex’perience-serien finner du ulike effektlaminater, spesielt til interiør og interiør. Kundene kan selv laste ned filer med ulike mønstre og lage unike motiver med både tekst og mønstre. Hva med alligatorskinn, treimitasjon eller grov betong?

Forsyning til tekstiltrykk
En nyhet som ble lansert det siste året er Texis, en ny serie med tekstiltrykkmaterialer.

– Serien inneholder to ulike varianter for vanlige bomulls- og polyesterklær, Speedcut og Colorcut. Speedcut er et materiale som ikke har klebemiddel på dekkpapiret og krever bare fem sekunders oppvarming. Colorcut har klebemiddel på dekkpapiret og tar 15 sekunder å varme opp. Det finnes også materialer for sublimerte stoffer og nylon. Og Brickcut-serien, som er en ekstra tykk en som har 3D-effekt, sier salgssjef Joachim Wallgren.

Folie for ekstremsport
En annen nyhet som nettopp har blitt sluppet er Holeshot Hex’trem. Et utvalg selvklebende folier for ekstremsport, for eksempel for å lage kule effekter på motorsykler, firehjulinger eller vannscootere.

– Det skjer en konstant innovasjon når det kommer til nye produkter og nyheter presenteres fortløpende i løpet av året. Noen av disse skal vises under FESPA, sier Patrik Martinsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: