Antalis feiret Coala på FESPA

PUBLISERT: 1 juni 2022
OPPDATERT: 1 juni
François Lainé og Antalis feiret tiår med Coala på Fespa. Foto: Claes Nordström

Antalis eget merke med interiørfolier, Coala, har fylt ti år. Det ble feiret sammen med messebesøkende på Fespa som ble påspandert øl og så lysene på den symbolske bursdagskaken bli blåst ut.

François Lainé, global markedssjef for Antalis forretningsområde visuell kommunikasjon:

– Det er en viktig markering og en god anledning til å skape mye spenning på Fespa om Coala. Siden vi også lanserte Coala for ti år siden her på Fespa og samfunnet her, er det gøy at vi følger det opp ti år senere.

Tiårsjubileet til Antalis merke Coala ble feiret med kake på Fespa. Foto: Claes Nordström

I utstillingen viser Antalis de nyeste interiørproduktene i Coala-serien, inkludert den nye vindusdekoren Coala Window Decor. François Lainé understreker viktigheten av å stadig utvide og utvikle Coala-familien med nye produkter.

– Vi startet med 60 produkter for ti år siden. Noen enklere produkter og noen veldig innovative. Og trenden går mot mer innovative og bærekraftige produkter, sier han og legger til at interiør og interiør er et fremtidsområde for Antalis.

Foto: Claes Nordström

Kan vi forvente flere nyheter i Coala-serien de neste årene?

– Absolutt, sier han men understreker:

– Målet for Antalis er ikke bare å selge Coala men også alle merker fra våre partnere. Vår strategi er å ha en god blanding mellom Coala og alle andre produsenter vi tilbyr.

Foto: Claes Nordström

Les videre

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Stora Enso vokser og dropper papiret

Stora Enso oppnår det beste resultatet på 20 år for første kvartal 2022. Men selv om de igjen har svarte tall på bunnlinjen for sin papirproduksjon, er dette ikke lenger et strategisk fokuspunkt for dem. Der papir utgjorde 70 % av omsetningen i 2006, utgjør det i dag kun 15 %.
kvarnsveden_mill-620x330

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo