Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Nils-Arne Sletten fra Agfa ønsker Inca velkommen inn i «familien». Foto: Roger Stormo

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.

Britiske Inca Digital Printers utvikler og produserer produksjonsteknologi og digitale utskriftsløsninger for skilt- og displayapplikasjoner, men også for det raskt voksende markedet for digitalt trykt emballasje.

«Et stort skritt»
Det var i april at Agfa første gang annonserte sine oppkjøpsplaner. Det er nå klart at selskapet blir kjøpt opp av Screen graphic solutions group, som omfatter hele serviceorganisasjonen.

– Jeg er glad for at vi nå kan begynne å integrere Incas aktiviteter i organisasjonen vår. Dette oppkjøpet er et stort skritt i transformasjonen av konsernet vårt. Vekstmotoren vår for digital utskrift har et enormt potensial, som vil bli ytterligere akselerert ved å legge til Inca, sier Pascal Juéry, president og administrerende direktør i Agfa-Gevaert-gruppen.

Ser vekst
Vincent Wille, administrerende direktør i Agfas divisjon for digital utskrift og kjemikalier:

– Kombinasjonen av Inca Digitals produksjonskunnskap og Agfas blekk, tekniske ekspertise, verdensomspennende tilstedeværelse og utmerkede servicenettverk gjør dette til en fantastisk mulighet til å vokse i den hurtiggående emballasjeindustrien. Vi kan nå ta vår posisjon med high-end og høyhastighetssystemer for både skilt og screen og det voksende papp- og bølgepappmarkedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: