Canon presenterer matt og glans i samme prosess

Anton Strand fra Canon viser hvordan matt og glansete svart kan trykkes i ett fra Colorado printeren.

Gjennom en ekstra installasjon på eksisterende Colorado-storformatmaskiner tilbyr Canon matt og høyglans utskrift på de samme sidene.

Nøkkelen ligger i å bruke et speil som frigjør de respektive lenkene til en led-stråle som herder blekket når den treffer det med lyset.
– Det hele kan ettermonteres på to timer i eksisterende maskiner, sier Anton Strand fra Canon. Produksjonstakten blir halvert til syv kvadratmeter i timen, men for mange kunder er ikke dette noe problem når de nå får denne eksklusive muligheten. Løsningen heter FLEX+ og i Norden kan vi se den på Sign&Print-messen i Odense, Danmark, 14. og 15. september i år.

Colorado med FLEX+ kan printe matt og gloss fra alle farger.

I en tidligere utgave av denne nyhetsnotisen ble det feilaktig opplyst at man benyttet seg av to typer blekk, men det korrekte er at det ikke er blekket som skaper matt gloss – men herdeprosessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: