Comagrav sparer materialet

Fredrik Thorsen viser 15 mm massiv aluminium og 20 cm akryl som er frest i den Comagrav maskinen som Plockmatic selger i Skandinavia.

Nå finnes det en Caldera-programvare for den tsjekkiske fresen Comagrav, slik at materialet utnyttes maksimalt.

Plockmatic selger maskinen i Skandinavia og Fredrik Thorsen viser hvordan verktøyene har frest en 15 mm bokstav i solid aluminium og en 20 mm tykk i akryl.
– Her har vi brukt et 3 mm bor og det kan også runde av kantene eller lage en rund profil på bokstavene, sier Fredrik Thorsen fra Plockmatic.
Calderas programvare regner matematisk ut hvordan bokstavene skal plasseres for å gi optimal utnyttelse av materialet, med et overheng som mellom bokstavene kun trenger å bestå av de tre mm som boret er tykt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: