Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Jan Marstorp, administrerende direktør i Plockmatic International, Ian Melville i Intec, Ray Hillhouse, Plockmatic og Salvatore Grimaldi fra Plockmatics eierselskap Grimaldi Industri.

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon.

Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift.

Når Intec nå blir en del av det svenskeide konsernet Plockmatic Group, som et heleid datterselskap av Plockmatic International AB, havner Intecs utstyr side om side med Plockmatics uavhengige etterbehandlingssystemer fra Morgana og Watkiss.

Åpner for emballasje og etiketter
Jan Marstorp, administrerende direktør i svenske Plockmatic International vil fortsette å lede den utvidede selskapsgruppen. Han sier i en pressemelding at Intec er godt kjent i bransjen for å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. ColorCut-serien av skjæresystemer har blitt godt mottatt av markedet med salg i Storbritannia, Nord-Amerika og andre internasjonale markeder.

 

Ett av Intecs digitale skjæresystemer. Foto: Pressebilde

– Disse systemene er ideelle for små og mellomstore utskriftsbaserte virksomheter som trenger å tilby profesjonelt kuttede og ferdige displayprodukter, esker, etiketter og mer. Dette er en sektor av markedet som har vokst raskt de siste årene og som Plockmatic er opptatt av å utforske og utvide videre, sier han og legger til at produktene også matcher større OEM-kunder som leverer printere til Plockmatic.

– Disse produktene vil muliggjøre flere applikasjoner og gjøre våre kunder i stand til å vokse videre i markedssegmentet for lett emballasje og etiketter.

«Voksende markedssegment»
Det britiske Morgana-salgsteamet har hatt stor suksess med Valiani-serien av storformat skjæresystemer de siste årene:

– Vi tror at ColorCut-serien kompletterer disse produktene i Storbritannia og tilbyr en fantastisk mulighet i dette voksende markedssegmentet for våre internasjonale forhandlere over hele verden, sier Ray Hillhouse, Vice President for Sales and Marketing i Offline Business-området.

Plockmatic Group er en del av holdingselskapet Grimaldi Industri Group.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: