Kongsberg PCS lanserer nettbutikk

«Raskere, enklere, bedre» – en ny Kongsberg Precision Cutting Systems nettbutikk skal forenkle og fremskynde utskifting av forbruksmateriell til deres maskiner.

Produsenten av digitale skjæreløsninger til emballasje-, skilt-, display- og produksjonsmarkedene har avduket en ny nettbutikk for å gjøre det raskere og enklere å bestille forbruksmateriell.

Stuart Fox leder Kongsberg PCS.

– Et av våre hovedmål er å oppnå klassens beste ytelse for vår kundeservice, sier Stuart Fox, konsernsjef i Kongsberg PCS. – Siden lanseringen som en frittstående virksomhet har vi jobbet hardt for å sikre at vi har de beste menneskene, prosessene og programmene på plass for å hjelpe oss med å nå dette målet. Jeg er glad for å kunne si at vi nå har lansert vår nye nettbaserte salgsplattform for å hjelpe bedrifter i gang med en tjeneste som er raskere, bedre og enklere å bruke, sier Fox.

Den nye skybaserte forbruksmateriellplattformen store.kongsbergsystems.com er drevet av Salesforce B2B, og bidrar til å øke Kongsberg PCS-responstidene og minimere forsinkelser. – Systemet adresserer også en av våre vanligste kundeforespørsler, og gjør det mulig å administrere flere kontogrupper av en enkelt kjøper, sier Stuart Fox. – Det er også demovideoer, rådveiledninger og tilleggsfunksjonalitet for å muliggjøre ombestilling med ett klikk, samt forenklet tilgang til en kundes bestillingshistorikk og informasjon om installerte produkter.

– Alt dette, sammen med forbedrede måter å søke etter individuelle bits, blader eller andre forbruksvarer, betyr at kundene våre nå kan nyte en mye enklere og derfor raskere bestillingsopplevelse, og sikre at kjøpene deres blir bestilt og sendt uten forsinkelser, sier han.

– Vi vet at god service resulterer i en god kundeopplevelse, og vi er stolte over å ha et reelt fokus på å trene og støtte teamet vårt for å levere det, legger Stuart til. – Vi vil at kundene våre skal nyte opplevelsen av å eie en Kongsberg-maskin, og vi er forpliktet til å gjøre alt for å sikre at vår utplassering og service er best. Vår nye salgsplattform for forbruksvarer er det siste steget på vår reise for å oppnå det, avslutter Stuart Fox.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: