Raske trykk på bølgepapp

PKG 675i i aksjon. Foto: Karin Karltun.

Konica Minolta ønsket å vise sin bredde hos Scanpack og hadde tatt med inkjetprinteren PKG 675i – som kan skrive ut både på ark og ferdigkuttede materialer.

Konica Minoltas stand er full av aktivitet tirsdag morgen, Mikael Wennerberg, salgsspesialist for industriprintere, viser frem inkjetprinteren PKG 675i til noen interesserte.

– Hvis du legger en sitron på den, roper han til kollegaen.

En ferdig kuttet pakke med sitronmønster kommer så ut av printeren. PKG-675i er en inkjetprinter for emballasjetrykk i korte serier on demand – på forespørsel. Den skriver ut i ful farge, både på ark og ferdigkuttede materialer.

– Maskinen har en koder som til enhver tid kan føle hvor materialet befinner seg, det er det som gjør den så presis, sier Mikael Wennerberg.

Mikael Wennerberg foran PKG 675i. Foto: Karin Karltun.

Maskinen kan skrive ut med en hastighet på ni til atten meter i minuttet avhengig av oppløsningen og har vært i Konica Minoltas rekkevidde en stund.

– Det er et selskap som heter Mtex New Solutions som lager det, men vi har eksklusive salgsrettigheter, sier Mikael Wennerberg.

Ønsker å vise seg frem
Konica Minolta er på Scanpack for å knytte flere kontakter i emballasjeindustrien, i tillegg til PKG 675i kan etikettmaskinen deres, AccurioLabel 230, ha mange interessenter på messen, tror Miakel Wennerberg. Snart kommer den i en oppdatert versjon som kan trykke hvitt.

– Vi ønsker å vise bredden vår også i denne bransjen.

Emballasje trykt med PKG 675i. Foto: Karin Karltun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: