Prisregn over Canon på Pinnacle Product Awards

PUBLISERT: 17 oktober 2022
OPPDATERT: 19 desember

Canon stakk av med seks ettertraktede Printing United Alliance 2022 Pinnacle Product Awards, deriblant en Pinnacle InterTech-pris for den nye Canon FLXfinish+-teknologien som vi har skrevet om tidligere.

FLXfinish+ er en UVgel-funksjon for Colorado rull-til-rull storformatskrivere med Canons UVgel-blekk, og er utviklet for å gjøre det mulig å bruke bare ett blekksett for å produsere matte utskrifter, glansede utskrifter og blandet matt og glans på samme trykk, uavhengig av media – og uten lakk eller ekstra forbruksvarer. Les om denne nye funksjonaliteten i septembernummeret av Sign & Print. Anton Strand fra Canon demonstrerte også dette for oss på FESPA.

Blant de fem andre prisvinnerne fra Canon var to i programvarekategorien, Arizona 2300-seriens UV flatbed-skrivere vant i to kategorier, mens Colorado 1630-serien tok sin pris i kategorien rull-til-rull UV (under 80 tommer).

Canons vinnere i årets Pinnacle Product awards: PRISMAcolor Manager – Programvare/fargestyring og kvalitetskontroll,PRISMAsync Automated Color Tasks – Programvare/RIP, Arizona 2380 GTF – UV/latex flatbed ($200K-500K), Arizona 2380 XTF – UV/Latex Flatbed _ Hvit ($200K-500K) og Colorado 1630 – Roll-to-Roll UV (under 80 tommer).

Programvarene
Prismacolor Manager måler proaktivt og vurderer farger ved å halvautomatisk sjekke og sammenligne kvalitet og konsistens på tvers av Canon- og ikke-Canon-skrivere.

Prismasync Automated Color Tasks benyttes for administrasjon av Canons tonerbaserte digitale løsninger til komplekse oppgaver som linearisering, korrigering av arkuniformitet, G7-kalibrering, fargeprofilering, G7-verifisering og resultatrapportering, alt med et knappetrykk.

Trykkpressene
Arizona 2300-serien består av ekte, stasjonære planskrivere som gir høy utskriftskvalitet og allsidighet for applikasjoner både på stive og fleksible medier, mens Colorado 1630 benytter UVgel 460-blekk, formulert for maksimal fleksibilitet.

– Vi er glade for nok en gang å bli hedret ved å vinne flere prestisjetunge Pinnacle Product Awards fra Printing United Alliance, sier Shinichi  Yoshida, daglig leder for Canon USA.

– Det er gledelig å bli anerkjent i en rekke kategorier som omfatter både maskinvare og programvare og å vite at Canon fortsetter å bli rangert så høyt målt mot objektive kvalitetskriterier, avslutter han.

Om konkurransen
Pinnacle Product Award-konkurransen evaluerer produkter som vil være tilgjengelige for salg i 2022. Dommere fra hele trykkeribransjen evaluerte den årlige konkurransens 160+ bidrag i mer enn 58 kategorier som spenner over både analoge og digitale produkter.

Les videre

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10

Kunden kan bytte foliemateriale på bilen med få klikk

Den store nyheten hos Spandex er det nye 3D-designprogrammet Zeno. Den abonnementsbaserte tjenesten lar kunden teste ulike oppsett, folieringsmaterialer og farger på datamaskinen før kjøper bestemmer seg.
spandex_4662-1024x683

”Lenge siden vi solgte så mye på en messe”

Mimakis rullbaserte DTF-skriver var hot stuff på Signcoms stand under Sign&Print Scandinavia. Under messen ble nok et splitter nytt produkt fra Mimaki annonsert: en print and cut printer med UV LED i 330-serien.
signcom_100_o-1024x683

Direktørskifte og produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom til Sign&Print Scandinavia ikke bare med produktnyheter, men også med en ny administrerende direktør ved roret. Det som ikke var nytt var fokuset på etterbehandling og automatiseringsløsninger.
Horizon-4-1024x683

Siste nytt

Hotelloppdrag - en døråpner til et nytt marked

PS Press Reklame i Moss har vært aktiv i den grafiske bransjen i 30 år. For ti år siden snublet selskapet over storformattrenden, og nå begir de seg inn i nye uutforskede territorier med suksess: interiør.
PS-Trio-ver-2

"Unngå å bruke ordet bærekraftig i din markedsføring"

I Danmark advarer både Forbrukerombudet og Carsten Bøg, som er direktør for ESG og bærekraftig utvikling i bransjeorganisasjonen GRAKOM om å bruke ordet "bærekraftig".
BAEREKRAFTIG

Konica Minolta viste et effektivt trykkeri

Hvordan kan et trykkeri drives så effektivt som mulig? Konica Minolta ønsket å gi svaret på det spørsmålet til de besøkende på standen under Sign&Print Scandinavia, hvor de viste hvordan det kan gjøres rent praktisk.
Konica-4-1024x682

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web