Prisregn over Canon på Pinnacle Product Awards

Canon stakk av med seks ettertraktede Printing United Alliance 2022 Pinnacle Product Awards, deriblant en Pinnacle InterTech-pris for den nye Canon FLXfinish+-teknologien som vi har skrevet om tidligere.

FLXfinish+ er en UVgel-funksjon for Colorado rull-til-rull storformatskrivere med Canons UVgel-blekk, og er utviklet for å gjøre det mulig å bruke bare ett blekksett for å produsere matte utskrifter, glansede utskrifter og blandet matt og glans på samme trykk, uavhengig av media – og uten lakk eller ekstra forbruksvarer. Les om denne nye funksjonaliteten i septembernummeret av Sign & Print. Anton Strand fra Canon demonstrerte også dette for oss på FESPA.

Blant de fem andre prisvinnerne fra Canon var to i programvarekategorien, Arizona 2300-seriens UV flatbed-skrivere vant i to kategorier, mens Colorado 1630-serien tok sin pris i kategorien rull-til-rull UV (under 80 tommer).

Canons vinnere i årets Pinnacle Product awards: PRISMAcolor Manager – Programvare/fargestyring og kvalitetskontroll,PRISMAsync Automated Color Tasks – Programvare/RIP, Arizona 2380 GTF – UV/latex flatbed ($200K-500K), Arizona 2380 XTF – UV/Latex Flatbed _ Hvit ($200K-500K) og Colorado 1630 – Roll-to-Roll UV (under 80 tommer).

Programvarene
Prismacolor Manager måler proaktivt og vurderer farger ved å halvautomatisk sjekke og sammenligne kvalitet og konsistens på tvers av Canon- og ikke-Canon-skrivere.

Prismasync Automated Color Tasks benyttes for administrasjon av Canons tonerbaserte digitale løsninger til komplekse oppgaver som linearisering, korrigering av arkuniformitet, G7-kalibrering, fargeprofilering, G7-verifisering og resultatrapportering, alt med et knappetrykk.

Trykkpressene
Arizona 2300-serien består av ekte, stasjonære planskrivere som gir høy utskriftskvalitet og allsidighet for applikasjoner både på stive og fleksible medier, mens Colorado 1630 benytter UVgel 460-blekk, formulert for maksimal fleksibilitet.

– Vi er glade for nok en gang å bli hedret ved å vinne flere prestisjetunge Pinnacle Product Awards fra Printing United Alliance, sier Shinichi  Yoshida, daglig leder for Canon USA.

– Det er gledelig å bli anerkjent i en rekke kategorier som omfatter både maskinvare og programvare og å vite at Canon fortsetter å bli rangert så høyt målt mot objektive kvalitetskriterier, avslutter han.

Om konkurransen
Pinnacle Product Award-konkurransen evaluerer produkter som vil være tilgjengelige for salg i 2022. Dommere fra hele trykkeribransjen evaluerte den årlige konkurransens 160+ bidrag i mer enn 58 kategorier som spenner over både analoge og digitale produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.