Intelligent produksjon med solenergi

PUBLISERT: 12 desember 2022
OPPDATERT: 9 januar
Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startet Lasertrykk i 1999 og trykte da plakater til diskoteker.

Lasertrykk er trykkeriet som startet å trykke plakater for diskoteker i Danmark ved årtusenskiftet og har nå nesten 40.000 bedriftskunder. Til Sign&Print forteller salgssjef Hanne Koch Mittet om selskapets satsing på bærekraft, intelligent produksjon og deres dypdykk i miljøsertifiseringer – de samme tingene de vil fokusere på på standen sin på Sign, Print & Promotion-messen, 8. – 9. februar.

Hanne Koch Mittet, skandinavisk salgssjef for Lasertrykk.

Hvorfor bør besøkende komme til standen?
LaserTrykk.no er en del av Scandinavian Print Group som råder over 30 000 kvadratmeter grafisk produksjon fordelt på Danmark, Sverige og Polen. Som en av skandinavias største grafiske produsent setter vi vår ære i å gå fremst med ansvarlig produksjon. Vi optimerer hele tiden vårt produksjonsutstyr, slik at CO2-belastningen konstant reduseres. Vi anvender bærekraftig og CO2 nøytral strøm fra solcelleanlegg på taket.

Vi har intelligent produksjon og som samarbeidspartner med LaserTrykk.no kan du få levert en ferdig trykksaks-nettbutikk i ditt navn. På den måten kan du bli grafisk totalleverandør og øke din omsetning online. Løsningen heter Whitelabel.

Hva er de store nyhetene dere viser?
Vi tilbyr et bredt utvalg av trykksaker, herunder spennende produkter som bøker i store og små opplag og eskeproduksjon. Vi utvikler konstant vårt produktsortiment og om ikke lenge kan du som Whitelabel-partner også tilby etiketter i din nettbutikk.

På messen tar vi gjerne et mindre «oppgjør» med besøkende på fakta kontra miljømyter. Med våre seriøse sertifiseringer som Svanemerket, FSC®- sertifisering og ISO sertifisering har vi stor kunnskap omkring miljøvennlig produksjon og produkter.

Hvilke forventninger har du til messen?
Vi ser frem til å møte deg på stand B15 hvor du kan se og høre langt mere om dine muligheter og hvilke miljøsertifiseringer du med fordel kan gjøre bruk av. Vi gleder oss til å møte nye og gamle samarbeidspartnere til en god snakk og en kopp kaffe. Velkommen til nye og kjente!

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768

Mer holdbare utskrifter med nye imagePROGRAF

Den nye imagePROGRAF GP-serien er utstyrt med syv farger, inkludert oransje og grå.
Untitled design - 1

Det skjer på årets Fespa-messe

Når Fespa Global Print Expo kommer tilbake til Amsterdam RAI i mars, vil det være med kjente funksjoner som Sustainability Spotlight og World Wrap Masters, men også med nyheter knyttet til digital signage, personalisering og et initiativ for å redusere avfall.
Fespa kollage

Hva kan du forvente på DRUPA 2024?

Trykkerier som holder seg oppdatert på teknologiske trender og innovasjoner vil best kunne utnytte og se potensialet, skriver Konica Minolta i en pressemelding. På DRUPA vil de demonstrere hvor fremtiden for print er på vei, sett med deres øyne.
Konica-Minolta-Drupa

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768