ACG Nyströms innslag: bestill hjemme - broder på messen

PUBLISERT: 19 desember 2022
OPPDATERT: 10 januar
TMEZ-KZ-serien til Tajima broderimaskiner.

ACG Nystrøm demonstrerer sin automatiseringsløsning på Sign, Print & Promotion 2023. Nå har de også overtatt agentur og service av Tajima broderimaskiner i Norge.

Et forholdsvis nytt innslag på messene våre de senere årene har vært maskiner som broderer og syr.  I februar kan du komme og se maskinene og produktene til det svenske firmaet ACG Nyström på Sign, Print & Promotion-messen.

Perry Sandell, Business Area Manager
for broderi og tekstilprint hos ACG Nyström.

Hvorfor bør besøkende komme til standen deres?
– Hos oss på ACG Nyström kan de som besøker vår stand få se og oppleve de aller nyeste fremskrittene i broderiverden med Tajima broderimaskiner, sier Perry Sandell, som har med broderi og tekstilprint hos ACG Nyström å gjøre.

– Vi kommer til å ta med oss en flerhoders broderimaskin og to singelhoders broderimaskiner. Og så kommer vi til å vise Brothers GTXpro tekstilprinter og drive med printing av DTG (direct-to-garment) og DTF (direct to film).

Hva er de store nyhetene dere viser?
– Vi kommer til å vise frem Tajimas nyeste broderimaskin med AI teknikk og automatisk trådspenning, noe som resulterer i at de som er uerfarne kan brodere som en ekspert umiddelbart!

– Vi viser dessuten en automatiseringsløsning der man via en nettside kan bestille et broderi og få den brodert direkte på en tøypose på standen vår.

Med de nyeste maskinene med kunstig intelligens og egen justering av trådspenning skal selv nybegynnere kunne brodere som eksperter umiddelbart, hevder Sandell.

Hvilke forventninger har du til messen?
Det skal bli veldig hyggelig å få treffe alle kunder i Norge, da vi siden mai 2022 har tatt over salg og service av Tajima broderimaskiner i Norge.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag