ACG Nyströms innslag: bestill hjemme - broder på messen

PUBLISERT: 19 desember 2022
OPPDATERT: 10 januar
TMEZ-KZ-serien til Tajima broderimaskiner.

ACG Nystrøm demonstrerer sin automatiseringsløsning på Sign, Print & Promotion 2023. Nå har de også overtatt agentur og service av Tajima broderimaskiner i Norge.

Et forholdsvis nytt innslag på messene våre de senere årene har vært maskiner som broderer og syr.  I februar kan du komme og se maskinene og produktene til det svenske firmaet ACG Nyström på Sign, Print & Promotion-messen.

Perry Sandell, Business Area Manager
for broderi og tekstilprint hos ACG Nyström.

Hvorfor bør besøkende komme til standen deres?
– Hos oss på ACG Nyström kan de som besøker vår stand få se og oppleve de aller nyeste fremskrittene i broderiverden med Tajima broderimaskiner, sier Perry Sandell, som har med broderi og tekstilprint hos ACG Nyström å gjøre.

– Vi kommer til å ta med oss en flerhoders broderimaskin og to singelhoders broderimaskiner. Og så kommer vi til å vise Brothers GTXpro tekstilprinter og drive med printing av DTG (direct-to-garment) og DTF (direct to film).

Hva er de store nyhetene dere viser?
– Vi kommer til å vise frem Tajimas nyeste broderimaskin med AI teknikk og automatisk trådspenning, noe som resulterer i at de som er uerfarne kan brodere som en ekspert umiddelbart!

– Vi viser dessuten en automatiseringsløsning der man via en nettside kan bestille et broderi og få den brodert direkte på en tøypose på standen vår.

Med de nyeste maskinene med kunstig intelligens og egen justering av trådspenning skal selv nybegynnere kunne brodere som eksperter umiddelbart, hevder Sandell.

Hvilke forventninger har du til messen?
Det skal bli veldig hyggelig å få treffe alle kunder i Norge, da vi siden mai 2022 har tatt over salg og service av Tajima broderimaskiner i Norge.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324