Visuell kommunikasjon fra Danish Label Coating

PUBLISERT: 17 januar 2023
OPPDATERT: 18 januar
Eksempel på Polycoat

Det blir premiere på Sign, Print & Promotion-messen for to nye produkter fra Danish Label Coating, et firma som alltid gjester våre messer.

Danish Label Coating A/S er underleverandør til den grafiske bransjen, og tilbyr visuell kommunikasjon med produkter som: Polycoat etiketter, CromSign, Kromex samt de to før nevnte nye produktene.

Hva er deres spesialområde?

– Vi er spesialister på polyuretanbelegg, sier Pia Lenz, eksportkoordinator hos Danish Label Coating.

– Vi tilbyr oss å belegge trykte ark, eller alternativt produsere hele jobben, og levere ferdig belagte produkter. Polyuretan beskytter papiret da det er vannavstøtende. Denne servisen kaller vi Polycoat. Vi arbeider som underleverandør til grafisk bransje i Danmark og Europa, og holder europeisk standard.

Hva har dere med dere av nyheter til messen?

– Vi gleder oss til å presentere to nye produkter for vårt norske publikum.

– Det ene er Softlabels, som er et alternativ til Polycoat tekster, det er en folie i polyester som høyfrekvent sveises sammen med en skumtape fra 3M. Det muliggjør små tekster i kort radius.

Softlabel

– Den andre nyheten er pregede skilt i aluminium. De kan vi levere med blank, matt eller børstet overflate, pluss diverse Pantone-farger.

Eksempler på pregede skilt i aluminium.

Hva er deres forventninger til Sign, Print & Promotion-messen?

– Vi forventer å møte nye kunder som vi kan bygge opp et tett samarbeid med. Samtidig gleder vi oss til å hilse på våre eksisterende kunder og vise dem våre nye produkter.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324