Visuell kommunikasjon fra Danish Label Coating

PUBLISERT: 17 januar 2023
OPPDATERT: 18 januar
Eksempel på Polycoat

Det blir premiere på Sign, Print & Promotion-messen for to nye produkter fra Danish Label Coating, et firma som alltid gjester våre messer.

Danish Label Coating A/S er underleverandør til den grafiske bransjen, og tilbyr visuell kommunikasjon med produkter som: Polycoat etiketter, CromSign, Kromex samt de to før nevnte nye produktene.

Hva er deres spesialområde?

– Vi er spesialister på polyuretanbelegg, sier Pia Lenz, eksportkoordinator hos Danish Label Coating.

– Vi tilbyr oss å belegge trykte ark, eller alternativt produsere hele jobben, og levere ferdig belagte produkter. Polyuretan beskytter papiret da det er vannavstøtende. Denne servisen kaller vi Polycoat. Vi arbeider som underleverandør til grafisk bransje i Danmark og Europa, og holder europeisk standard.

Hva har dere med dere av nyheter til messen?

– Vi gleder oss til å presentere to nye produkter for vårt norske publikum.

– Det ene er Softlabels, som er et alternativ til Polycoat tekster, det er en folie i polyester som høyfrekvent sveises sammen med en skumtape fra 3M. Det muliggjør små tekster i kort radius.

Softlabel

– Den andre nyheten er pregede skilt i aluminium. De kan vi levere med blank, matt eller børstet overflate, pluss diverse Pantone-farger.

Eksempler på pregede skilt i aluminium.

Hva er deres forventninger til Sign, Print & Promotion-messen?

– Vi forventer å møte nye kunder som vi kan bygge opp et tett samarbeid med. Samtidig gleder vi oss til å hilse på våre eksisterende kunder og vise dem våre nye produkter.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag