Norgepremiere for ny stift- og falslinje

PUBLISERT: 23 januar 2023
OPPDATERT: 23 januar
Fredrik Thorsen og Mats Randmæl med en av maskinene de tar med til messen, det automatisk ark-matede skjærebordet Intec FB 9000.

Effektivitet er stikkordet på Plockmatics stand, på Sign, Print & Promotion stiller de ut maskiner som de mener gjør arbeidsflyten nettopp mer effektiv.
– I tillegg gleder vi oss til å vise deg hvordan vi gir merverdi til dine trykksaker.

Plockmatic ser frem til å treffe bransjen på Sign, Print & Promotion.

– Det som er gøy er at hele den norske bransjen samles, det skjer ikke så ofte. Det er derfor vi stiller ut på messen. Vi forventer oss at det kommer masse folk, sier Fredrik Thorsen, daglig leder i Norge.

Og de har allerede fått indikasjoner om at det kommer besøkende fra hela landet.

– Jeg snakket med en kunde på telefonen idag, de reiser 200 mil for å besøke messen. Så de kommer fra hele Norge, sier Mats Randmæl, Key Account Manager.

– Vår ambisjon er å bygge opp en sterk relasjon til våre kunder. Kunne tilby de beste løsninger som finnes innen vårt område, samt gi våre kunder de beste forutsetninger til å lykkes, skriver de i en tidigare e-post til Sign&Print.

Norgespremiere for ny stift og falselinje

Med seg til messen har de flere ulike typer av maskiner. Blant annet Plockmatics nye system 4000, en automatisk stift og falselinje som produsere formater fra A6 – Liggende A4. De har også med seg det automatisk ark-matede skjærebordet Intec ColorCut FB 9000, som har en arbeidsflate opp til B2 og to skjærehoder, noe som muliggjør å utføre både skjæring, rilling og perforering i samme arbeidsgang. I løpet av høsten har Plockmatic solgt flere eksemplarer av maskinen.

Plockmatic System 4000 stift og false-maskin.

Utover det har de dessuten med seg brette-systemet DigiFold XL samt ark-skjæreren Intec 5000, samt Morgana DIgifold XL Rill, perforering- og falsemaskin. I tillegg blir det norgespremiere for konvolutteringsmaskinen Plockmatic system 4000.

– Den klarar ferdige størrelser fra a4 til a6, liggende, det er ganske unikt, sier Fredrik Thorsen.

En hel del maskiner av ulike slag altså, men rundt der begynner standen å fylles opp.

– Resten får vi vise på tv-skjermen, sier Mats Randmæl skøyeraktig og hans kollega legger til:

– Vi har nok med litt småmaskiner også.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag