Polske debutanter

PUBLISERT: 23 januar 2023
OPPDATERT: 23 januar
Nykommer på Sign, Print & Promotion-messen er polske TopQ.

Det polske selskapet Topq debuterer på Sign, Print & Promotion-messen. De har en bred palett da de driver med både silketrykt tekstiltransfer, digitalprinting, tampotrykk, UV-print, stansing og gravering.

Og det er ikke det eneste de har i verktøykassen sin. I sine lokaler i Polen har de også egen produksjon av polyesterklær og -varer, så som jakker, t-skjorter, ryggsekker og magetasker.

– Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike produkter – fra t-skjorter, hatter, håndklær til kopper, nøkkelringer, ryggsekker – som kan merkes på flere forskjellige måter. Vi er fleksible, raske og vi binder oss til kunden i lang tid, sier administrerende direktør Mariusz Bukowski.

Produkter TopQ lager.

Hva skal dere vise på standen?
– En rekke moderne produkter laget i EU som vanligvis ikke er knyttet til reklame. Vi planlegger å friske opp synet på reklame.

– Vi har ganske mange kunder i EU, men Norge er et uoppdaget område for oss. Vi ser etter nye, langsiktige samarbeid, for kunder som leter etter en pålitelig partner, avslutter Bukowski.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag