Polske debutanter

PUBLISERT: 23 januar 2023
OPPDATERT: 23 januar
Nykommer på Sign, Print & Promotion-messen er polske TopQ.

Det polske selskapet Topq debuterer på Sign, Print & Promotion-messen. De har en bred palett da de driver med både silketrykt tekstiltransfer, digitalprinting, tampotrykk, UV-print, stansing og gravering.

Og det er ikke det eneste de har i verktøykassen sin. I sine lokaler i Polen har de også egen produksjon av polyesterklær og -varer, så som jakker, t-skjorter, ryggsekker og magetasker.

– Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike produkter – fra t-skjorter, hatter, håndklær til kopper, nøkkelringer, ryggsekker – som kan merkes på flere forskjellige måter. Vi er fleksible, raske og vi binder oss til kunden i lang tid, sier administrerende direktør Mariusz Bukowski.

Produkter TopQ lager.

Hva skal dere vise på standen?
– En rekke moderne produkter laget i EU som vanligvis ikke er knyttet til reklame. Vi planlegger å friske opp synet på reklame.

– Vi har ganske mange kunder i EU, men Norge er et uoppdaget område for oss. Vi ser etter nye, langsiktige samarbeid, for kunder som leter etter en pålitelig partner, avslutter Bukowski.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324