Nyheter tett i tett hos Signcom

Foto: Claes Nordström
PUBLISERT: 8 februar 2023
OPPDATERT: 9 februar
Robert Nyblom, Mattias Söderberg og Simon Nyman fra Signcom hadde mye nytt å fortelle messebesøkerne.

Vi fikk en prat med Robert Nyblom, administrativ direktør på Signcom, på messen Sign, Print & Promotion. Og det var bra med nyheter som kunne avsløres i selskapets utstilling.

IGEPA-eide Signcom stilte ut både storformatsprintere fra Mimaki, Yellotolls tilbehør- og verktøysortiment for skiltproduksjon og bilfolierng og ikke minst sitt store utvalg på materialsiden med folier, vinyler og laminater.

Mange kjenner kanskje til Signcom som maskinleverandør av printere, graverings- og lasermaskiner med mer. Men faktum er at de faktisk er en storselger av materialer med mange varemerker i sortimentet.

Lanserer IGEPA-materialer i Norge

Den store nyheten for Signcom Norge er at de nå lanserer IGEPAs egenutviklede materiale med printvinyler og tilhørende laminater. Og mer kommer, ifølge Robert Nyblom, administrerende direktør for Signcom.

– Det er et første skritt at vi nå kan introdusere vårt sortiment med IGEPA-label til det norske markedet, sier han.

Signcom ansetter også en ny salgsansvarlig for det norske markedet. Informasjon om hvem personen er vil først bli fortalt på et senere tidspunkt, men rekrutteringen er klar. Signcom kan foreløpig ikke røpe det fulle navnet, men «Anders», som har lang erfaring i bransjen, begynner i stillingen i slutten av mars.

Ny nettbutikk

Den tredje nyheten er at Signcom har lansert en ny nettbutikk for hele sitt utvalg av maskiner, materialer, verktøy og forbruksvarer. Et sortiment som fortløpende fylles på. I Sverige ble den nye nettsiden lansert 7. februar. Nordmennene må vente litt til.

– Den norske går live om cirka en måned. Så foreløpig blir de norske kundene henvist til svensk side. Men de kommer ikke til å kunne handle digitalt før den norske butikken dukker opp.

Viktig mot kunden

Lanseringen av nettbutikken, med ny og forbedret e-handel, er et viktig steg i møte med kunden, ifølge Robert Nyblom:

– Vi har utrolig mange kunder, alt fra eiere, administrerende direktører, maskinførere, selgere til installatører. De bestiller ikke bare rett inn i ordremottaket vårt når det er åpent, de ønsker å kunne bestille hele døgnet. Og våre store kunder ønsker å kunne integrere sine forretningssystemer med vår nettbutikk. Alle disse mulighetene får de nå, sier han.

 

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag