Verdenspremiere for rullsystem med DTF-teknologi

Foto: Claes Nordström
PUBLISERT: 13 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Brother hadde premiere på et nytt rull-til-rull-system med DTF-teknologi på ACG Nyströms stand på Sign, Print & Promotion.

På ACG Nyströms stand på Sign, Print & Promotion, blant broderi- og trykkløsninger, var det verdenspremiere. En helt ny DTF-løsning fra Brother ble vist frem for utskrift av overføringer fra rull til rull.

Den nye maskinen fra Brother er for tiden på prototypestadiet, en videreutvikling av produsentens GTXpro-skriver som skriver ut direkte på plagg med DTG-teknologi. Etter premieren i Norge vil Brother fortsette å stille ut Direct-to-film-løsningen på messer rundt om i verden.

Påføring på materialer

DTF-teknologien gjør betydelige fremskritt. Det sier Perry Sandell ved ACG Nyström da vi møtte ham på Sign, Print & Promotion-messen i Oslo 8.-9. februar, hvor den utviklede prototypen fra Brother ble vist for første gang.

– Etter min mening er dette fremtiden. Merking er viktig. DTG for utskrift direkte på stoffer er en type merking. Men det stiller ganske høye krav til materialet fordi fargen skal binde seg i stoffets fibre og så videre. Men med denne løsningen skriver du ut din egen overføring, påfører lim og herder. Du kan bruke den på mange forskjellige materialer og du trenger ikke forbehandle materialet heller.

Er brukervennlig

Han sier at maskinen er enkel å bruke. Siden det er et rull-til-rull-system, er det bare å sette jobbene i en utskriftskø og deretter begynne å skrive ut alle i rekkefølge. Maskinen kan også kobles til skjæreutstyr slik at brukeren kan jobbe videre med ferdige ark.

– Denne maskinen gjør jobben fra du legger inn utskriftsfilen til du tar ut den ferdige overføringen. Det er en helautomatisk prosess og du kan produsere akkurat det du vil.

ACG Nyström har vært forhandler av Brother-maskiner i over 50 år.

– Det er en utrolig stabil leverandør med sterk støtte og ekstremt god kvalitet på produktene, avslutter Perry Sandell.

 

ACG Nyström presenterte broderi- og trykkløsninger på Sign, Print & Promotion-messen.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small