Kjør ferdiggjøringen på autopilot

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 22 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Hunkeler Innovationdays finner sted i Lucerne, Sveits, fra 27. februar til 2. mars. Foto: Pressebilde

Hunkeler Innovationdays i Sveits er rett rundt hjørnet, og Horizon bringer med seg en rekke løsninger som vil forenkle produksjonen av bøker, brosjyrer og direktereklame.

Den røde tråden under messen, som går fra 27. februar til 2. mars i Luzern, er integrerte løsninger for fabrikkautomatisering. Alt er koblet til Horizons skybaserte maskiner og arbeidsflytprogramvare iCE LINK. Besøkende ønsker å se hvordan ulike arbeidsflyter og jobbstatusrapporter ser ut i sanntid, samt hvordan KPI-analysedata kan optimere produksjonen.

Limbinding av harde og myke omslag

Det som vises på standen er for eksempel en limbindingsløsning for produksjon av bøker med både hardt og mykt omslag, fra rull til ferdig bok. Den kombinerer iCE Binder BQ-500 limbinderen med den nye ESF-1000 (arkmater), GF-500 (gaze mater) og HT-300 (treveistrimmer). Det vil være live-demoer som viser automatisk veksling mellom de to produkttypene samt SmartSlitter-arkbehandlingsenheten for beskyttelsesdeksler.

Horizon fremhever også iCE Stitchliner Mark V, en rull-til-hefte-perm, samt Hunkelers roll-off og cross-cut cutters, som gjør det mulig å produsere 6000 eksemplarer i timen. Under Hunkeler Innovationdays demonstreres det hvordan brukeren kan gjøre raske endringer mellom ulike tykkelser på heftene.

Horizon viser blant annet en selvklebende innbindingsløsning for produksjon av bøker med både hardt og mykt omslag, fra rull til ferdig bok. Foto: Pressebilde
Direct Mail fra rull til ark med perforeringer osv.

I tillegg vises en rull-til-ark-løsning med iCE Binder BQ-500 og løsbladmateren, LBF-500, samt integrert skjæring og stabling inline fra Hunkeler. Dette er for automatiserte jobbskifter og fleksibel bokproduksjon i korte og mellomstore opplag.

Til slutt kan besøkende på messen se et innebygd system for utskrift av direktereklame digitalt på rull, inkludert muligheten til å legge til perforerte kuponger eller svarkuponger og automatisk stabling av arkene.

Horizon er også representert på standen til Gietz & Co, selskapets sveitsiske partner, som viser flere av Horizons løsninger.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676