Aksell først i Norge med HP Indigo 100K

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 27 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Overskuddsvarmen fra Aksells nye digitalmaskin benyttes til oppvarming av lokalene i Aurskog. Bilde: Aksell.

Den nye sammenslåingen av flere trykkerier, Aksell, har investert i Norges første HP Indigo 100K. Restvarmen fra maskinen kommer også til nytte idet den er en del av oppvarmingen av lokalene.

HP mener at modellen Indigo 100K er verdens mest produktive B2-løsning, som kan arbeide kontinuerlig og spytter ut 6000 ark i timen – døgnet rundt.

I Aksells lokaler i Aurskog er det varme fra kjølingen av maskinen som videreføres til byggets ventilasjonssystem.

– Vi gleder oss over økt konkurransekraft, og av å kunne tilby kundene våre de beste og raskeste trykkeritjenestene, skriver Miriam Magdalena Porsmyr i et blogginnlegg på aksell.no.

 

Les videre

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Fespa setter personalisering i fokus

Etter flere år med pandemirestriksjoner er Fespa Global Print Expo i år tilbake med full styrke. Hittil har 490 internasjonale utstillere registrert seg, hvorav 95 som ikke har kunnet delta på de siste to messene.
FESPA2023_3

Alvøen styrker seg med oppkjøp

Nyhetene står i kø hos Alvøen i Sverige i år. Et gjennomført oppkjøp, flytting til ny adresse og nytt skjære- og freseutstyr for demovisning på vei inn skal duke for en sterkere organisasjon i nabolandet.
alvoenab_4_2023-1024x682

Canon inviterer til seminar om sikkerhet

Canon Norge inviterer til seminar om sikkerhet rundt printing, infrastruktur og dokumentbehandling.
Network data streaming with packet.

Siste nytt

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien

Trykkeri.no-sjefen om fordelen med kjeder: "Ingen flere priskriger"

Et nettsted der du kan finne et trykkeri i din nærhet – uansett hva du enn har behov for. Slik kan man beskrive den nye kjeden trykkeri.no. Sign&Print har tatt en prat med kjedesjef Martin Olsen om opprinnelsen, fordelene og fremtidige planer.
alle