Aksell først i Norge med HP Indigo 100K

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 27 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Overskuddsvarmen fra Aksells nye digitalmaskin benyttes til oppvarming av lokalene i Aurskog. Bilde: Aksell.

Den nye sammenslåingen av flere trykkerier, Aksell, har investert i Norges første HP Indigo 100K. Restvarmen fra maskinen kommer også til nytte idet den er en del av oppvarmingen av lokalene.

HP mener at modellen Indigo 100K er verdens mest produktive B2-løsning, som kan arbeide kontinuerlig og spytter ut 6000 ark i timen – døgnet rundt.

I Aksells lokaler i Aurskog er det varme fra kjølingen av maskinen som videreføres til byggets ventilasjonssystem.

– Vi gleder oss over økt konkurransekraft, og av å kunne tilby kundene våre de beste og raskeste trykkeritjenestene, skriver Miriam Magdalena Porsmyr i et blogginnlegg på aksell.no.

 

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676