Signcom ansatte ny Country Manager for Norge

PUBLISERT: 8 mars 2023
OPPDATERT: 22 mars
Signcom ønsker Anders Joki velkommen som ny Country Manager for Norge. Pressefoto.

Signcom gjennomfører for tiden en nysatsing i Norge og har ansatt en ny salgsansvarlig for landet, i begynnelsen av mars kunngjorde selskapet at det blir Anders Joki som tar den rollen.

Anders Joki har bred erfaring fra papirindustrien og grafisk industri. Han har jobbet i selskaper som SCA, Smurfit Kappa og Mondi Group, og de siste seks årene har han vært ansatt i Arlon Graphics LLC hvor han jobbet med å styrke merkekjennskap, kunderelasjoner og bygge et sterkt nordisk nettverk.

Anders har allerede tiltrådt stillingen som Country Manager for Norge, det gjorde han 6. mars 2023. Hans mål med stillingen er å være ansvarlig for å lede Signcoms team i Norge og utvikle virksomheten i regionen.

– Vi er glade for å ha Anders om bord som vår nye Country Manager for Norge, sier Robert Nyblom, administrerende direktør i Signcom i en pressemelding.

– Hans omfattende erfaring og sterke nettverk vil være gode ressurser for oss når vi fortsetter å utvikle vår virksomhet og styrke vår posisjonering, avslutter Nyblom.

Sign&Print når Anders Joki på telefon når han er på introduksjon på Signcoms hovedkontor i Sverige.

Klassisk sportsspørsmål, hvordan føles det?

– Det føles fantastisk, jeg er ekstremt glad for å få tillit til denne tjenesten. Norge er et land jeg har hatt øye på lenge, sier Anders Joki.

Hvordan vil dette merkes for Signcoms norske kunder?

– For det første vil Signcoms tilstedeværelse bli både sett og hørt i større grad. Nå er fokuset å satse på det norske markedet, vi skal ikke bare bygge opp omsetningen men også merkevaren. Vi skal jobbe aktivt utad for å bli både sett og hørt.

Det pågår for tiden arbeid med å redesigne den norske siden, som skal lanseres i løpet av våren.

Les videre

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Fespa setter personalisering i fokus

Etter flere år med pandemirestriksjoner er Fespa Global Print Expo i år tilbake med full styrke. Hittil har 490 internasjonale utstillere registrert seg, hvorav 95 som ikke har kunnet delta på de siste to messene.
FESPA2023_3

Alvøen styrker seg med oppkjøp

Nyhetene står i kø hos Alvøen i Sverige i år. Et gjennomført oppkjøp, flytting til ny adresse og nytt skjære- og freseutstyr for demovisning på vei inn skal duke for en sterkere organisasjon i nabolandet.
alvoenab_4_2023-1024x682

Canon inviterer til seminar om sikkerhet

Canon Norge inviterer til seminar om sikkerhet rundt printing, infrastruktur og dokumentbehandling.
Network data streaming with packet.

Siste nytt

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien

Trykkeri.no-sjefen om fordelen med kjeder: "Ingen flere priskriger"

Et nettsted der du kan finne et trykkeri i din nærhet – uansett hva du enn har behov for. Slik kan man beskrive den nye kjeden trykkeri.no. Sign&Print har tatt en prat med kjedesjef Martin Olsen om opprinnelsen, fordelene og fremtidige planer.
alle