Fujifilm lanserer større variant av planskriver

PUBLISERT: 15 mars 2023
OPPDATERT: 22 mars
Fujifilm Acuity Prime L ble premierevisat på Fespa i 2022. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

I forbindelse med Fespa i Berlin i fjor vår viste Fujifilm Acuity Prime L for første gang. En planprinter modell større som nå lanseres på markedet.

Fujifilm har fra før Acuity Prime 20 og 30 i sin produktportefølje. Den nye Acuity Prime L er større enn forgjengerne og har et utskriftsområde på 3,2 x 2,0 meter og kan skrive ut med en hastighet på 202 kvadratmeter i timen. Med den såkalte Dual Zone-funksjonen er det også mulig å skrive ut to jobber samtidig, side om side.

– Etter suksessen til Acuity Prime 20- og 30-skriverne, er vi glade for å kunngjøre den kommersielle tilgjengeligheten av Acuity Prime L. Den er større i størrelse og gjør det mulig for bedrifter å øke produktiviteten uten å gå på akkord med hastighet eller kvalitet, sier Anda Baboi, markedssjef for Fujifilm Wide Format Inkjet Systems i en pressemelding.

Acuity Prime L kommer med blekksystemet Uvijet HM som er utviklet for Acuity Prime-serien. Skriveren kan ha opptil syv blekkkanaler: CMYK pluss hvit, transparent og primer. Sistnevnte er en ny primer som kan sprayes på spesielt utfordrende underlag for bedre vedheft og fjerner behovet for offline forbehandling før utskrift.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie