HP med ny digitalpresse

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 21 mars 2023
OPPDATERT: 22 mars
Pressebilde.

21. mars 2023 lanserte HP den nye HP Indigo 200K digitalpressen, som ifølge selskapet har en 30 prosent forbedret hastighet og skal kunne gi 45 prosent økning i produktivitet.

Digitalpressen HP Indigo 200K Digital Press er designet for å gi digitale fleksible trykksakleverandører konkurransefortrinn med bedre produktivitet, levering på forespørsel, ingen minimumsbestillinger, unike design, redusert energiforbruk og minimalt med spill. Den leverer dyptrykksmatchende fargekvalitet – ved hjelp av HP Indigo Liguid Electro Photography (LEP) og One-Shot Color-teknologi.

Den nye pressen er basert på den eneste utprøvde digitale teknologien for digital fleksibel emballasje og på en vellykket installasjonsbase på over 300 HP Indigo 25K digitale presser, serie 4, over hele verden. Den nye, serie 5, HP Indigo 200K digitalpressen, skriver ut opptil 56 m/min og øker dramatisk produktiviteten til bærekraftige korte serier av digital fleksibel emballasje med høy margin, som skal leveres på dager, ikke uker.

Eksempler på emballasje produsert med den nye digitalpressen til HP. Pressebilde.

–HP Indigo 200K er en mid-web digital presse spesielt utviklet for trykksakleverandører som imøtekommer behovene til varemerkeeiere om fleksibel emballasje, men den tjener også de økende kravene til etikett- og omslags-industrien for høyere produktivitet og bredere format, sa Noam Zilbershtain , VP og daglig leder for HP Indigo & Scitex. – Fleksibel emballasje er et voksende marked, og ettersom HP Indigo-kunder vokser mye raskere enn markedet, er jeg ikke i tvil om at HP Indigo 200K digitalpressen vil åpne døren for flere flexo-trykkere som ønsker å bli med på suksessen, og regjere i industri 4.0, insisterer Zilbershtain.

HP fremhever disse fortrinnene til den nye digitalpressen:

• Øker produktiviteten – skyver breakeven-punktet med 50 prosent og lar kundene tredoble volumet. Åpner døren til mer fleksible emballasjetrykkere som ønsker å gå inn på det digitale markedet.
• Leverer dyptrykksmatchende fargekvalitet – ved hjelp av HP Indigo Liquid Electro Photography (LEP) og One-Shot Color-teknologier. Med patentert Indigo Spot Master-teknologi kan trykkerier enkelt nå riktig farge raskt, holde den konsistent og dele fargeresultatene på nettet med varemerket.
• Forbedrer bærekraft – karbonnøytralt produsert, minimerer avfall under oppsett og produksjon, reduserer energiforbruket og er kompatibel med matemballasje.

Foreløpig er produktet i en Beta-fase, så tilgjengelighet for kommersielle marked vil bli kunngjort når Beta-perioden er over.

Les videre

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small