HP med ny digitalpresse

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 21 mars 2023
OPPDATERT: 22 mars
Pressebilde.

21. mars 2023 lanserte HP den nye HP Indigo 200K digitalpressen, som ifølge selskapet har en 30 prosent forbedret hastighet og skal kunne gi 45 prosent økning i produktivitet.

Digitalpressen HP Indigo 200K Digital Press er designet for å gi digitale fleksible trykksakleverandører konkurransefortrinn med bedre produktivitet, levering på forespørsel, ingen minimumsbestillinger, unike design, redusert energiforbruk og minimalt med spill. Den leverer dyptrykksmatchende fargekvalitet – ved hjelp av HP Indigo Liguid Electro Photography (LEP) og One-Shot Color-teknologi.

Den nye pressen er basert på den eneste utprøvde digitale teknologien for digital fleksibel emballasje og på en vellykket installasjonsbase på over 300 HP Indigo 25K digitale presser, serie 4, over hele verden. Den nye, serie 5, HP Indigo 200K digitalpressen, skriver ut opptil 56 m/min og øker dramatisk produktiviteten til bærekraftige korte serier av digital fleksibel emballasje med høy margin, som skal leveres på dager, ikke uker.

Eksempler på emballasje produsert med den nye digitalpressen til HP. Pressebilde.

–HP Indigo 200K er en mid-web digital presse spesielt utviklet for trykksakleverandører som imøtekommer behovene til varemerkeeiere om fleksibel emballasje, men den tjener også de økende kravene til etikett- og omslags-industrien for høyere produktivitet og bredere format, sa Noam Zilbershtain , VP og daglig leder for HP Indigo & Scitex. – Fleksibel emballasje er et voksende marked, og ettersom HP Indigo-kunder vokser mye raskere enn markedet, er jeg ikke i tvil om at HP Indigo 200K digitalpressen vil åpne døren for flere flexo-trykkere som ønsker å bli med på suksessen, og regjere i industri 4.0, insisterer Zilbershtain.

HP fremhever disse fortrinnene til den nye digitalpressen:

• Øker produktiviteten – skyver breakeven-punktet med 50 prosent og lar kundene tredoble volumet. Åpner døren til mer fleksible emballasjetrykkere som ønsker å gå inn på det digitale markedet.
• Leverer dyptrykksmatchende fargekvalitet – ved hjelp av HP Indigo Liquid Electro Photography (LEP) og One-Shot Color-teknologier. Med patentert Indigo Spot Master-teknologi kan trykkerier enkelt nå riktig farge raskt, holde den konsistent og dele fargeresultatene på nettet med varemerket.
• Forbedrer bærekraft – karbonnøytralt produsert, minimerer avfall under oppsett og produksjon, reduserer energiforbruket og er kompatibel med matemballasje.

Foreløpig er produktet i en Beta-fase, så tilgjengelighet for kommersielle marked vil bli kunngjort når Beta-perioden er over.

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik